0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství překvapivě vyloupilo stadion Mšena


Branky


0

Překvapivě vysokou výhru vezou ze hřiště favorita zápasu fotbalisté hostujícího Obříství. Těm se výborně podařil první poločas zápasu, během kterého si vypracovali náskok. A protože jejich obrana nepovolila soupeři jedinou branku, vítězství bylo na světě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedorozumění obrany využívá Hovorka

 

Několik změn v sestavě musel pro toto utkání udělat domácí trenér. Nejcitelnější zásah nastal na pozici brankáře, kde nemohla nastoupit tradiční opora Hnízdil, a tak se do branky zasunul útočník Wasyliw. Toho chtěli využít hosté z Obříství, které začátek jarní části zastihl ve slušné formě. Úvod zápasu byl spíše opatrný - žádný z týmů nechtěl nabídnout soupeři možnost ke skórování svou chybou, a tak se hrálo spíše uprostřed hřiště. Dlouhé míče na domácí útočníky dokázala obrana hostí zpacifikovat a hosté sami ve 24. minutě udeřili stejný způsobem. Na dlouhý nákop nedokázala dobře zareagovat domácí obrana, kdy se brankář srazil s obráncem a Hovorka mohl skórovat do prázdné branky. 0:1. Tato branka posadila hosty na koně a byli lepším týmem, další obrovskou šanci ale spálili, a tak mohl vyrovnat domácí Šledr, který ale ve velké šanci hlavou přestřelil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

 

 

Hosté poctivou defenzivou dovádí zápas k výhře

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí s patrnou snahou o vyrovnání, ze které vyplynula jedna velká gólová šance. Ta ale zůstala neproměněna, a tak přišel ve 49. minutě zlom. Obříství zahrávalo rohový kop, na který si naskočil osamocený Franz a krásnou hlavičkou zvýšil. 0:2. Od této chvíle byla hra jasně v režii hostů, kteří si vytvářeli i další šance. Ty ale zůstávaly bez využití až do 80. minuty, kdy si vybojovali penaltu. Tu sice Hovorka na první pokus proměnit nedokázal, dobíhající Libor Tichota ale práci dokonal a zvýšil na 0:3. To bylo ze zápasu vše a hostující Obříství tak překvapivě, ale zaslouženě vysoko zvítězilo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: My jsme dnes asi příliš podlehli skutečnosti, že naše sestava doznala velkých změn. Bohužel jsme se o výsledek vůbec nepoprali a hostům jsme díky svému nedůrazu a svým chybám vítězství v podstatě darovali. V letošní sezóně se jednalo jednoznačně o náš nejhorší týmový výkon. Hosté si všechny body odvezli naprosto zaslouženě a my máme v dalším zápase hodně co napravovat.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Do Mšena jsme jeli s cílem sebrat domácím nějaké body, a to se nám povedlo. Předvedli jsme disciplinovaný výkon v obranné fázi a nepustili domácí do žádné nebezpečné šance. Naopak nám vycházely protiútoky a standardní situace. I když naše hra nebyla vždy zcela ideální, často jsme byli moc zbrklí, naše vítězství je zcela zasloužené. Vrátili jsme tak Mšenu podzimní porážku z našeho hřiště, kdy bylo zase jasně lepší Mšeno.



Sestavy


SK Mšeno
M. Wasyliw [-] - M. Demen [-] , M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] , J. Matúšek [-] (81. J. Tyle [-] ) , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (68. J. Guttenberg st. [-] ) , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - P. Herynk [-] (81. M. Bartoš [-] ) , L. Tichota [-] , J. Franz [-] , J. Hovorka [-] (82. M. Šeps [-] ) - L. Tichota [-] (83. P. Douša [-] ) - S. Chvátal [-] , P. Litera [-] , J. Hašourek [-] , J. Mansfeld [-] , P. Sus [-] (86. T. Nepil [-] )

ŽK: 45. O. Šledr - 29. J. Mansfeld .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - CHLÁDEK Michal, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.