Libiš B si doma pohlídala vítězství


Branky


16. M. Šobr , 23. M. Šobr , 82. J. Křtěn , 88. J. Křtěn
0

Dva dvougóloví střelci z kádru A-týmu rozhodli o výhře domácího celku nad Horními Počaply. Hosté navíc museli utkání dohrát v početním oslabení - Slezák byl totiž za oplácení vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šobr posílá dvěma góly Libiš do vedení

Domácí Libiš B chtěla po bodově nevydařených minulých zápase zabrat a urvat tři body. Aktivní hra jí ale od začátku příliš nevycházela - její hráči totiž kupili příliš mnoho nepřesností a ztráceli mnoho zbytečných míčů. Horní Počaply se tedy v pohodě bránily a byly vyrovnaným soupeřem. Až v 16. minutě přišla pohledná akce domácích - po autovém vhazování si přišel pro míč Buzek, posunul Eisnerovi, ten posunul dále na Šobra a domácí střelec vymetl levý horní roh branky. 1:0. O sedm minut později už to bylo o dvě branky, když ke střele z 25 metrů natáhl Fajt, pokus po zemi ale zachytil pohotově Šobr a uklidil míč do branky. 2:0. Hosty ale ani nepříznivý vývoj nepoložil a nadále byli nebezpečným soupeřem. Hrozili zejména ze standardních situací, které byly v jejich podání velmi nebezpečné, domácí obrana ale i s porcí štěstí odolala.

Hosté hrozí, ale není z toho ani jeden gól

Domácí prožili výsledkově povedený poločas, s jejich hrou ale spokojenost nepanovala. Úvod druhého poločasu jim ale vyšel výborně a byly z toho hned 4 veliké šance na definitivní rozhodnutí, které ale domácí střelci spálili. Konečný výsledek tak byl i nadále otevřený a po několika závarech ve vlastním vápně domácí odkopávali míč až na poslední chvíli před brankovou čarou. Důležitý moment přišel v 70. minutě, kdy Slezák oplácel svému protihráči mimo hru a byl vyloučen. Tato situace paradoxně pomohla spíše Horním Počaplům, které měly rázem více ze hry a dostávaly se do nebezpečných situací před Kaulovou brankou. Míč do ní ale nedokázali dotlačit, a tak bylo v 82. minutě rozhodnuto, když Křtěn využil krásnou Mündlovu přihrávku. 3:0. Chvíli před koncem se stejný hráč prezentoval ještě krásnou střelou, a tak utkání skončilo výsledkem 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Výsledek vypadá sice hrozivě, ale hosté nehráli vůbec špatně. Za to nám se prostě nedaří kombinovat, hrajeme laxně, vlažně jako bychom už byli spokojeni s body, co máme. Dnes musím poděkovat klukům z A-mužstva a dorostencům, že nás doplnili, abychom to dali dohromady. Koho můžu pochválit, když opomenu dva dvougolové střelce, tak to byl Chorvát, který dnes podal velmi dobrý výkon. Rozhodčího hodnotit nebudu, kdo byl, tak viděl a s hostujícím trenérem jsme se shodli na stejném názoru. Samozřejmě s výsledkem jsem spokojen - po třech chudých zápasech jsme získali 3 body.

TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Libiš má kvalitní kádr a vzhledem k naší účasti jsme jeli ubránit slušný výsledek, což se úplně nepovedlo. Počet gólů je nakonec trochu nemilosrdný, určitě nebyl náš tým jen do počtu. Jen škoda, že si rozhodčí pískne, co potřebuje. Sice by to na body nejspíš nestačilo, ale výsledek mohl být pro oči diváka trochu jiný.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Malíř Petr - KORTANOVÁ Marie, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.