3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý rozhodl v 92. minutě o výhře Řepína!


Branky


11. D. Dvořák (p.) , 51. D. Dvořák , 92. R. Černý - 3. T. Novák , 64. V. Hlavatý
0

Důležitou výhru dokázali v posledních okamžicích zápasu vybojovat fotbalisté Řepína. Hosté z Kostelce se museli již od 36. minuty obejít bez vyloučeného kapitána týmu Chvátala, pro nějž se jedná o druhé vyloučení v posledních třech zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou již v první půli do deseti

Bleskový úvod do zápasu předvedli hostující fotbalisté Labského Kostelce. Těm se ve 3. minutě povedl hned první rychlý brejk, kterému předcházel závar před jejich vlastní brankou. Domácí hráči si ale při zakončení dávali přednost, soupeř míč vyvezl a pěknou kombinací se dostal sám před brankáře. Novák se v zakončení nemýlil a hosté mohli slavit. 0:1. Vyrovnání na sebe však nenechalo dlouho čekat - domácí útočník Černý si přebíral míč mezi obránci a už se chystal ke střele. Stejný úmysl měl také jeden z hostujících obránců, který chtěl míč odkopnout, naneštěstí pro něj ale zasáhl nohu útočníka a pískala se penalta. S ní si poradil Dvořák a vyrovnal. 1:1. Ještě před poločasem se udála další důležitá situace, když viděl ve 36. minutě druhou žlutou kartu v zápase hostující kapitán Chvátal a musel z hrací plochy. Svou přesilovku však domácí tým do poločasu využít nedokázal.    

Černý rozhoduje gólem v nastaveném čase

Brzy po změně stran už šel Řepín do vedení - vypracoval si totiž sérii několika rohových kopů, z nichž ten poslední zakončil gólově. V. Labuť nacentroval míč na zcela volného Dvořáka, který se, jak je jeho zvykem, v zakončení nemýlil. 2:1. Kostelečtí ale v žádném případě neskládali zbraně a sami také hrozili před soupeřovou brankou. K vyrovnání pak došlo v 64. minutě a byl to krásný fotbalový moment. Po standardní situaci domácích vyrazili hosté ve dvojici do rychlého brejku, vyměnili si míč a Vojtěch Hlavatý ho napálil nádherně z voleje přímo pod břevno. 2:2. V závěru zápasu mohli hosté strhnout vedení na svou stranu, domácí tým ale podržel brankář Kamínek, a tak udeřilo v 92. minutě na druhé straně. Domácí zahrávali standardní situaci, při kterém se hostům nepodařilo vystavit domácí hráče do ofsajdu tak, jak zamýšleli. Černý se tak zjevil zcela sám na penaltě, kam dostal přihrávku od Nováka a trefil se přesně k tyči. 3:2. Řepín tak v úplném závěru strhnul výhru na svou stranu.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Opět jsme v první pětiminutovce inkasovali - možná bychom měli rovnou začínat s jednogólovým handicapem. Soupeř nám naštěstí daroval hodinovou přesilovku, která pro nás ale byla spíše nevýhodou. Ale i tak jsme jí nakonec dokázali využít. Utkání bylo od obou týmů odmakané, nás v závěru hodně podržel gólman a podařilo se nám vstřelit vítěznou branku.




Sestavy


TJ Řepín
K. Kamínek [-] - J. Bláha [-] , D. Dvořák [-] , V. Labuť [-] , J. Salač [-] (60. M. Šperl [-] ) - M. Chodúr [-] , K. Boček [-] (57. L. Novák [-] ) , Z. Prejza [-] , M. Slepička [-] - R. Černý [-] , M. Šplíchal [-] -

SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - D. Novák [-] , W. Chilisa [-] , L. Pazderka [-] (46. J. Kiršner [-] ) , V. Hlavatý [-] , A. Ploc [-] , P. Kocourek [-] , L. Chvátal [-] , T. Novák [-] , A. Mlejnek [-] , J. Černý [-]

ŽK: 31. R. Černý , 33. J. Salač , 53. J. Bláha , 77. M. Chodúr , 86. L. Novák - 22. R. Kořínek , 24. L. Chvátal , 30. P. Kocourek , 34. A. Mlejnek , 41. L. Pazderka . ČK: 36. L. Chvátal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.