3:2
(1:1)
23. I. Přáda
62. J. Liška (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:45

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroužecký: Rozhodčí si na hřišti dělají, co chtějí!


Branky


30. A. Finkous , 75. F. Pastir , 90. O. Kettner - 23. I. Přáda , 62. J. Liška (vl.)
0

Velmi sympatickým výkonem se v Hoříně prezentovali hostující fotbalisté Vehlovic. Ti se po minulém kole dotáhli na své soupeře a i tentokrát to vypadalo na bodový zisk. Střídající O. Kettner ale v poslední minutě rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle přináší zaslouženou remízu

Jedenáct statečných dorazilo v dresu Vehlovic k dalšímu zápasu a šlo se na věc. Zápas byl od začátku vyrovnaný - Hořínští dobývali obranu svého soupeře, zatímco Vehlovice se kromě poctivého bránění snažily vyrážet do brejků. Domácí mohli jít do vedení v 15. minutě, bylo z toho ale jen břevno Brejšovy branky a hosté nakonec dokázali odklidit míč do bezpečí.V 23. minutě pak šli hosté do vedení, když se po rychlém přechodu do útoku dostal míč na pravou stranu velkého vápna k I. Přádovi, který obstřelil domácího brankáře. 0:1. Domácí přeskupili řady a ještě více se snažili o vstřelení branky. To se mohlo podařit po samostatném úniku Polanského, který ale brankáře nepřekonal. Vyrovnání tak přišlo ve 31. minutě, kdy si na rohový kop naběhl Finkous a nemýlil se. 1:1. Do konce poločasu měl ještě šanci vehlovický Chorvát, ale míč mu na poslední chvíli utekl, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

 

 

 

Střídající Kettner těsně před koncem rozhoduje

Hra ve druhé půli pokračovala v obdobném duchu a do vedení se opět dostali hosté - ti si dokázali vytvořit závar ve vápně Hořína, po kterém si Liška v 62. minutě srazil míč do vlastní branky. Šance se i nadále rodily na obou stranách a vzápětí mohl po rohu hlavou zvýšit Mašek, ale Landsman v domácí brance míč mířící do šibenice vyškrábl. Na druhé straně se musel činit také Brejša, který na poslední chvíli zlikvidoval dvě šance domácích. O osudu utkání mohla rozhodnout střela I. Přády ze 72. minuty, ale míč orazítkoval spojnici tyče a břevna a odrazil se zpět do hřiště, a tak přišlo v 75. minutě vyrovnání. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval střídající Pastir a vyrovnal. 2:2. V závěru zápasu se hosté velmi zlobili na sudího Šulce, který neodpískal šlapák na Přádu. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně, střídající Kettner strhl po rohovém kopu vedení na stranu Hořína. 3:2. Vehlovičtí si v nastaveném čase ještě vypracovali šanci k vyrovnání, když centr do pokutového území zpracoval P. Procházka a domácí brankář ho zřejmě podrazil. Sudí ale po poradě s asistentem penaltu nenařídil, a tak se penalta nekopala a utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Myslím si, že v improvizované sestavě jsme sehráli vyrovnané utkání a jen díky tomu, že jsme neproměnili řadu šancí a že nám sudí upřeli dvě penalty, jsme prohráli. Myslím si, že minimálně bod jsme si zasloužili. I domácí trenér a brankář uznali, že v nastavení to penalta byla úplně jasná. Nechápu, o co rozhodčím jde, když domácí jsou v klidném středu tabulky a my jsme už odsouzeni k sestupu, proč takový zápas zkazí svými rozhodnutími. Tentokrát si nebudu brát servítky, ale když hráč něco udělá, dostane červenou kartu a má trest. Rozhodčí si dělají někdy na hřišti co chtějí (někde dostanou i něco navíc), dostanou zaplaceno a nikdo je nepotrestá, protože je nikdo nechodí kontrolovat. Kluby to stojí nemalé peníze a oni nedokáží odřídit zápas ke spokojenosti všech. Ale to jen tak na okraj, o tom by se mohl napsat několikastránkový dopis, protože to, co dělají rozhodčí v dnešní době na hřišti jsem za skoro 40 let, co do fotbalu dělám, nezažil.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - D. Vermach [-] , J. Kettner [-] , J. Liška [-] (87. O. Kettner [-] ) , R. Rulec [-] , P. Machek [-] (67. F. Pastir [-] ) - P. Landsman [-] , A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Vališ [-] , V. Štauber [-] , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , P. Procházka [-] , J. Procházka [-] , V. Pešan [-] , M. Novák [-] , J. Mašek [-] , D. Chorvát [-]

ŽK: 83. J. Liška - 33. J. Procházka , 84. V. Přáda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠULC Martin - ŠVANCARA Miloslav, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.