Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice doma rozstřílely soupeře a dál bojují o záchranu


Branky


0

Rozhodující momenty ryze záchranářského souboje se odehrály v těsném okolí poločasové přestávky, kdy domácí dokázali vsítit tři ze svých čtyř gólů. A protože se hosté netrefili ani jednou, nebylo o vítězi zápasu pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vehlovice jdou zaslouženě do vedení

Utkání o šest bodů začalo lépe pro domácí hráče Vehlovic, kteří do něj vstoupili lépe a vytvořili si převahu, ze které mohli jít hned v 1. minutě do vedení. Proti byl ale brankář Nádeník, který šanci nadvakrát uhasil. Domácí měli i nadále více ze hry a do vedení šli ve 25. minutě, kdy napříhla nová posila týmu O. Mihalík a trefila se přesně. 1:0. Hosté, kteří se museli tentokrát obejít bez své největší útočné hrozby - útočníka Dinky - se snažili domácí obranu zaměstnávat rychlými útoky. Osamocený Štofl to měl ale na hrotu útoku těžké a domácí obrana si s ním věděla rady. Snad jen jednou byli hosté blízko vyrovnání, jejich šanci ale bravurně zlikvidoval brankář Marek. Těsně před poločasem pak přišel důležitý okamžik zápasu - domácí obrana dokázala odvrátit další rychlý brejk hostů a založila protiakci. Na jejím konci střílel I. Přáda do prázdné branky a zvýšil na 2:0.

 

Úvod druhé půle rozhoduje

Pokud byl konec první půle pro Veltrusy nešťastný, začátek té druhé byl ještě horší. Hned ve 47. minutě totiž Štauber neomylně rozehrál přímý kop a v minutě 50. to byl Chorvát, který prošel hostující obranou a zvýšil již na rozdíl čtyř branek. 4:0. Od té doby domácí tým viditelně zvolnil a ke slovu se dostali i hosté, kteří byli v 71. minutě velmi blízko snížení. Podařilo se jim obejít i brankáře, následná střela však trefila pouze břevno, a tak se skóre neměnilo! Další komplikace pro hosty přišla 15 minut před koncem, kdy se zranil Štofl, a jelikož na jejich střídačce už nezbyl žádný náhradník, museli dohrávat v početním oslabení. Přesto se v 84. minutě mohli dočkat alespoň čestného úspěchu z penalty, brankář Marek byl ale proti a úspěšným zákrokem udržel čisté konto.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V dalším zápase jsme hostili družstvo Veltrus, se kterým jsme v Okresním přeboru ještě nevyhráli. Tentokrát musím naše hráče pochválit, že i v improvizované sestavě dokázali hosty přehrát. Vítězství je zasloužené.




Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - L. Feigl [-] , V. Štauber [-] , J. Novák [-] - V. Přáda [-] , J. Mašek [-] , O. Michalík [-] - J. Vališ [-] , I. Přáda [-] , D. Chorvát [-] - J. Procházka [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Balzer [-] , J. Bittner [-] , L. Smetana [-] , J. Lange [-] - P. Firoň [-] (46. T. Podskalský [-] ) , M. Melišík [-] , R. Podskalský [-] , F. Hofman [-] , O. Packa [-] - I. Štofl [-]

ŽK: 62. V. Štauber , 84. P. Marek - 59. J. Bittner .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - CHLÁDEK Michal, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.