2:1p.
(1:0)
70. M. Šobr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec obral o body dalšího silného soupeře


Branky


0

Po týdnu se v Kostelci zrodil další výsledek 1:1. Po Vojkovicích si na nadšeně bojujícím domácím týmu vylámala zuby i Libiš B. Hosté vyrovnávali až ve druhém poločase, penaltový rozstřel jim ale nevyšel, a tak berou pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou v první půli lepším týmem

Velmi nebezpečným soupeřem měli být podle předpokladů pro favorita z Libiše domácí fotbalisté. Těm se totiž znamenitě podařil vstup do jarní části sezóny a překvapili už nejednoho soupeře. Stejně tak tomu bylo i tentokrát. Hráči Labského Kostelce od začátku na tabulkově lépe postaveného soupeře vlétli a nenechali mu ani metr prostoru. Domácí měli na hřišti lepší pohyb, kterým nutili hosty k dlouhým odkopům. Převaha Kostelce se dočkala gólového vyústění ve 23. minutě, kdy hosté otáleli s odkopem po jednom ze závarů, míč se dostal k noze Hlavatého a ten propálil vše. 1:0. Domácí tým byl úspěchem ještě více povzbuzen a neustále zaměstnával obranu soupeře. Té se nedařilo zachytávat rychlé útoky domácích, s vypětím sil ale odolávala další brance. Hosté si svou šanci také vypracovali, když Ryšlavý vysunul do úniku Míška. Ten ale svou šanci zahodil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Libiš po bouřce v kabině vyrovnává

Bylo zřejmé, že hosté nemohou být se svým ustrašeným výkonem spokojeni, a tak byl v jejich kabině pořádný randál. Trenér Urbanec rovněž reagoval střídáním a poslal do hry Šobra. Hosté vstoupili do druhé půle s novým odhodláním, začali napadat domácí rozehrávku a hra se vyrovnala. Libiš ze svého tlaku hrozila a hubené vedení musel domácímu týmu zachránit parádním zákrokem brankář Kořínek, který vychytal šanci Žáka. V 70. minutě už ale bylo srovnáno, když předvedl krásnou akci střídající Šobr a sám skóroval. 1:1. Hosté mohli vedení strhnout na svou stranu z přímého kopu, domácí brankář se ale opět zaskvěl, a tak se šlo do penalt. V nich byli úspěšnější domácí exekutoři a díky vítězné trefě Kocourka slaví zisk dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Kluky můžu z části pochválit jen za druhý poločas. Doufám, že si z toho vezmeme ponaučení do dalších zápasů. I když se nám nedaří tolik venku jako doma, musíme k tomu přistupovat hned od začátku a ne to honit na poslední chvíli. Dnes nám chyběl Ondra Eisner, který tomu dá vždy takový klid a to dnes na začátku utkání klukům chybělo. Chyběla dravost jako v předešlých utkáních a to předvedl až ve druhé půli Šobr, který byl všude a strhl kluky aspoň k vyrovnání. Za celý zápas remíza spravedlivá a penalty, ty se nám opět nepovedly. Teď nás doma čekají Horní Počaply, kterým máme co vracet.



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - W. Chilisa [-] , P. Kocourek [-] , D. Novák [-] (89. J. Dolejš [-] ) , A. Ploc [-] (68. J. Kiršner [-] ) , L. Pazderka [-] , V. Hlavatý [-] , L. Chvátal [-] , T. Novák [-] , P. Klíma [-] , J. Černý [-]

TJ Sokol Libiš, z.s. B
M. Škrna [-] - F. Míšek [-] (62. T. Buzek [-] ) , M. Žák [-] (86. V. Kaul [-] ) , M. Pazdera [-] (72. O. Havlík [-] ) , D. Fajt [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] (46. M. Šobr [-] ) , P. Chorvát [-] , M. Novák [-] , J. Ryšlavý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.