Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick během 14 minut? I to se může stát...


Branky


0

Tak na tenhle zápas budou chtít v Horních Beřkovicích hodně rychle zapomenout. Domácí tým totiž proti favoritovi soutěže po půl hodině hry prohrával již 0:5! Skóre se nakonec zastavilo na osmi brankách v domácí síti. Hattrick zaznamenali Plicka i Juklíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva? Kdepak!

S citelnou ztrátou mezi tyčemi nastoupili do utkání domácí fotbalisté Horních Beřkovic. Ti se totiž museli obejít bez své jedničky Neugebauera, kterého v brankovišti nahradil Kníže. A že ho nečeká jednoduchá premiéra, bylo zřejmé hned od začátku. Hosté se totiž k utkání dostavili ve velké formě a předváděli rychlou hru, na kterou domácí obrana nenacházela odpověď. A tak se stalo, že ve 14. minutě měl na svém kontě hostující útočník Plicka již čistý hattrick! Domácí navíc v této době již provedli jednu změnu v sestavě, když Sankota nahradil Němec. Střídání ale nebylo nic platné, Vojkovičtí totiž hráli v obrovské pohodě a přidávali další branky, o které se postaral dvakrát Juklíček a také Prachař. Aby zmaru na domácí straně nebylo málo, musel ve 42. minutě předčasně do sprch nejzkušenější hráč domácích Hrdlík. Ten sudímu Dohnalovi naznačil, že je jeho výkon s píšťalkou "marný", a protože již na svém kontě jednu žlutou kartu měl, bylo jasno. První půle tedy skončila drtivou výhrou Vojkovic v poměru 0:6.

Zápas už se pouze dohrává

O výsledku utkání už bylo dávno rozhodnuto a domácí ho chtěli alespoň důstojně dohrát. To se podařilo pouze částečně, jelikož v 63. minutě navýšil skóre vlastním gólem domácí brankář Kníže, který tak na svou premiéru rozhodně nebude rád vzpomínat. Bohatý gólový účet pak uzavřel svým třetím gólem v zápase Juklíček a hosté mohli slavit. Po dvou zápasech mají Vojkovičtí skóre 12:1 a jde z nich strach. Naopak Beřkovičtí se budou muset velmi rychle oklepat, aby příští týden v Kostelci opět naplno bodovali.



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Předvedli jsme totální zkrat. Ještě před zápasem jsme do toho šli s tím, že hosty co nejvíce potrápíme a budeme chtít nějaké body. Bohužel opak byl pravdou, neplnili jsme vůbec nic co se týče taktiky a chyběla nám bojovnost. Když po dvaceti minutách prohráváte 0:4, tak se z toho těžko dostáváte. Hostům jsme to dali zadarmo. Po zápase jsme si v kabině plno věcí vyříkali a doufáme, že v Kostelci už to bude zase o něčem jiném. Jinak Vojkovicim gratuluji k vítězství.

SK Vojkovice
Ladislav Plicka - útočník: Byli jsme od začátku zápasu v pohybu a dobře kombinovali. Dali jsme rychlé góly a byli v pohodě. Domácí nevěděli, jak nás první poločas zastavit a nepomohl jim k tomu ani zkušený Hrdlík, který se nechal zbytečně vyloučit za rozhodnutého stavu za řeči. A druhá půle se odehrála v poklidu, kdy jsme přidali ještě dva góly.



Sestavy


Horní Beřkovice
V. Kníže [-] - A. Chudoba [-] (80. J. Cinybulk [-] ) , L. Polák [-] , P. Brůža [-] , T. Novák [-] (46. L. Bryslivec [-] ) , P. Hrdlík [-] , V. Doležal [-] , J. Polák [-] , O. Brůža [-] , J. Sankot [-] (11. M. Němec [-] ) , J. Mikula [-]

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - P. Král [-] , M. Priatka [-] , L. Plicka [-] (57. M. Ördög [-] ) , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , J. Stuchlý [-] , M. Mára [-] (62. T. Hubička [-] ) , M. Prachař [-] , T. Jonák [-] , J. Juklíček [-]

ŽK: 8. P. Hrdlík , 17. J. Polák , 66. P. Brůža - 52. L. Plicka , 66. J. Juklíček . ČK: 42. P. Hrdlík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - ZUSKIN Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.