M. Hanuš 59. (p.)
J. Žídek 90.
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká díky hattricku Gabča vyplenila Počaply


Branky


59. M. Hanuš (p.) , 90. J. Žídek - 8. J. Gabčo , 23. J. Gabčo , 49. J. Gabčo , 78. T. Prejsa (p.)
1

Hattrick Gabča a penalta ve stylu Antonína Panenky v podání Prejsy - to byly základní kameny úspěchu Vysoké v Horních Počaplech. Hosté si svůj náskok vytvořili již v průběhu první půle a ani snaha domácích po změně stran nepřinesla zvrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabčo získává svému týmu dvoubrankový náskok

Opět i s navrátilcem z Byšic Trubičkou vyběhli k zápasu fotbalisté Horních Počapel. Dalo se očekávat, že útoky obou týmů budou hrát prim, jelikož i útočná síla Vysoké v čele s Gabčem, Kettnerem či Pražákem je veliká. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, kteří šli už v 8. minutě do vedení. Gabčo se postavil k rozehrávce přímého kopu a trefil se přes zeď přesně k tyči. 0:1. Domácí tým několikrát zahrozil nebezpečnými přihrávkami před bránu, které však nenacházely adresáta, a tak mohla zvýšit opět Vysoká, po signálu z rohového kopu se ale za Šmejkalem v domácí bráně pouze zatřáslo břevno. Zvýšení náskoku obstaral ve 23. minutě opět hostující kanonýr, jehož střela skončila v síti, a tak hosté po první půli zaslouženě vedli 0:2.

Zlepšený výkon Počaplům nestačí

Do druhého poločasu se celek Horních Počapel pokusil rozhýbat hru a mnohem více sil napnul do útočení. To se ale hned po pár minutách hry vymstilo, když za obranou zůstal opět zapomenutý Gabčo a v úniku zvýšil již na rozdíl tří branek. 0:3. S domácími to vypadalo zle, v 59. minutě se ale začalo blýskat na lepší časy - v jejich prospěch totiž byla odpískána penalta, se kterou si domácí kapitán Hanuš poradil a bylo sníženo. 1:3. Od této chvíle domácím narostla křídla a před Hamáčkovou brankou bylo veselo, žádná z nadějných akcí ale neskončila gólem, a tak hosté dostali šanci svůj náskok pojistit. Stalo se tak v 78. minutě z další penalty, k jejíž rozehrávce se postavil Prejsa a ve stylu Antonína Panenky krásně překonal brankáře. 1:4. Konečnou podobu skóre pak dal v poslední minutě utkání domácí Žídek, který alespoň opticky zmírnil porážku. Horní Počaply ale určitě nebudou se ziskem jediného bodu ze dvou úvodních jarních zápasů spokojeny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Začátek utkání byl z naší strany trochu vlažnější a toho využil maximálně Pepa Gabčo - dvakrát vystřelil a bylo to 0:2. První půlka byla z naší strany špatná a moc šancí nepřinesla. Druhou půlku jsme to otevřeli a chtěli zkusit dotáhnout, což vyhovovalo rychlým brejkům Vysoké.V závěru nás trochu zvedla penalta. Dá se říct, že až na pár brejků se soupeř na nic moc nezmohl. Vytvořili jsme si hodně šancí, ale opět nás zklamala koncovka. Budeme muset zlepšit zakončení. Když nedáme góly, nemůžeme chtít bodovat.




Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Žídek [-] , M. Hanuš [-] , J. Vokoun [-] , D. Slezák [-] , R. Martinec [-] - B. Fikart [-] , R. Toman [-] , S. Grohman [-] - P. Šuta [-] (64. D. Suk [-] ) , J. Trubička [-] (85. J. Plíhal [-] )

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , J. Tyle [-] (60. T. Vodička [-] ) , T. Holub [-] , P. Malák [-] , J. Gabčo [-] (88. J. Hollas [-] ) , M. Kettner [-] (88. M. Štolba [-] ) , D. Řízek [-] (82. M. Kopecký [-] ) , M. Pražák [-] , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] (85. Z. Vágner [-] )

ŽK: 66. D. Slezák - 12. T. Prejsa , 66. T. Holub .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - PRINC Jiří, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 3. 2017 16:29
V první větě je chyba Horní Počaply je napsáno Beřkovice