Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice doma musely skousnout bůra


Branky


0

Záchranářský souboj se v závěru proměnil v jasnou záležitost hostujícího Labského Kostelce. Domácí Vehlovice se do hry dostaly pouze snižující trefou Najmana na 1:2, to bylo ale z jejich strany vše, a tak si body do tabulky nepřipisují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas naklápí na svou stranu hosté

Vyloženě záchranářský souboj se odehrál na Vehlovicích, kam zavítali fotbalisté Labského Kostelce. Domácí se v zápase museli obejít bez obou bratrů Procházků, a tak se do hry dostal i novic Ondřej Michalík, který do týmu přestoupil z Velkého Borku až v průběhu tohoto týdne. Fotbalu tentokrát příliš nepřálo počasí, a tak se hráči kromě vytrvalého deště a nepříliš ideálního terénu museli potýkat rovněž s nárazy větru. Oba celky se s podmínkami vyrovnaly podobně, a tak se hrálo vyrovnané utkání převážně mezi oběma vápny. Byli to ale přeci jen hosté, kteří dokázali trestat některá zaváhání v domácí obraně. Již ve 13. minutě dokázal rychlého protiútoku využít Pazderka a otevřel skóre 0:1. Po půlhodině hry už hosté vedli o dvě branky, když domácí obrana nedokázala zachytit únik Klímy. 0:2. Více první půle nepřinesla.

 

Vehlovice po snížení nemají sílu na vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupily Vehlovice s o poznání ofenzivnějším pojetím hry a rušno tak začalo být i před brankou hostujícího Kořínka. V 50. minutě už bylo sníženo, když se do míče opřel hlavou Najman a trefil se přesně. 1:2. O chvíli později mohlo být dokonce vyrovnáno, Chorvát si ale ve svém úniku na poslední chvíli ukopl míče a ze šance tak nic nebylo. Skórovat mohl rovněž Štauber, a to dokonce dvakrát - ani on ale nemířil přesně, a tak přišel trest. V 68. minutě to byl opět Pazderka, který zvýšil na 1:3 a kanonýr T. Novák upravoval již na 1:4. Obě tyto branky padly po dalších rychlých útocích do rozhozené obrany domácích. V úplném závěru se pak z přímého kopu pěkně trefil mladík Hlavatý, a tak si Labský Kostelec z Vehlovic veze překvapivě hladkou výhru 1:5.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V sobotu jsme hostili družstvo Kostelce, na který jsme ztráceli 5 bodů, a tak bylo potřeba tento zápas vyhrát, aby byla ještě šance na záchranu. Naše hra ale byla špatná. Pokud chceme něco vyhrát, tak se musíme zlepšit ve všech řadách. Je sice pravda, že nám v každém zápase chybí několik hráčů, ale to potkává každý oddíl, to nemůže být výmluva.




Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - V. Štauber [-] (60. M. Novák [-] ) , J. Najman [-] , P. Marek [-] , L. Feigl [-] - V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , P. Vihan [-] (68. P. Zpěvák [-] ) , O. Michalík [-] - D. Chorvát [-] , M. Sochůrek [-]

SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - P. Klíma [-] (44. M. Uerikua [-] ) , T. Novák [-] , D. Novák [-] , V. Hlavatý [-] , P. Kocourek [-] , L. Pazderka [-] , J. Černý [-] , A. Polyak [-] , L. Chvátal [-] , O. Brodňanský [-]

ŽK: 30. P. Marek , 36. P. Vihan , 57. V. Přáda - 54. L. Pazderka , 57. V. Hlavatý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jahoda Petr - HAMPL Miroslav, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.