1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze Pšovky odjíždějí o bod spokojenější hosté


Branky


0

Cenné dva body vybojovali v těžkém utkání na Pšovce fotbalisté Horních Beřkovic. Na trefu Chudoby z prvního poločasu sice dokázal po změně stran odpovědět Cemper, penaltový rozstřel ale vyšel lépe hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudoba posílá Horní Beřkovice do vedení

Jak bývá v zápasech Pšovky B zvykem, její sestava krystalizovala až na poslední chvíli - změn doznala zejména obranná řada, ze které vypadadl nemocný kapitán týmu Král a také Vlasák. Hosté přijeli ve stejné sestavě, v jaké nastupovali i během podzimu a úvod zápasu jim vyšel výrazně lépe. Již v 7. minutě se totiž na zadní tyči objevil osamocen nejlepší střelec soutěže Chudoba a hlavou překonal brankáře Hnízdila. 0:1. I v dalších minutách byli hosté lepším týmem, z dalších dvou dobrých příležitostí ale nevytěžili pojišťovací branku, a tak se začali osmělovat i domácí. Po vyrovnání volala zejména šance Růžičky, který se do zakončení dostal po centru Vavreka, a také hlavička Dvorného po rohovém kopu. Žádná z šancí ale gólem neskončila, a tak panovalo poločasové skóre 0:1.

Vyrovnání z kopačky Cempera

V poločase provedli domácí jednu změnu, když Netolického nahradil Hyka. Přeskupení řad Pšovce evidentně prospělo a převaha se přesunula na kopačky domácích. Několik náznaků šancí zůstalo nevyužito, v 61. minutě už ale bylo srovnáno. Růžička pronikl po levé straně pokutového území a poslal střílený přízemní centr před branku, kam si naběhl Cemper a pro něj netradičně nohou dotlačil míč do branky. 1:1. Těžký terén nepomáhal kombinační hře, oba týmy se ale i přesto snažily o útočnou hru a vytvářely si šance. Horní Beřkovice hrozily zejména zásluhou výborně hrajícího Chudoby, žádný z jeho brejků ale brankou neskončil, a tak se šlo do penalt. V nich se domácím střelcům vůbec nedařilo, a protože byli hostující střelci nekompromisní, putuje bonusový bod do Horních Beřkovic.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Martin Král - trenér: Tak jak to umíme, opět jsme dostali rychlý gól. V průběhu zápasu jsme se zlepšili a přišlo zasloužené vyrovnání díky výborně hrajícímu Cemperovi. Soupeř hrál výborně a myslím, že remíza je spravedlivým výsledkem vyrovnaného boje.

Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: První půli si myslím, že jsme byli jednoznačně lepší, ale neproměnili jsme bohužel naše šance, kromě jedný. Druhý poločas domácí proházeli pár postů a vyšlo jim to. Jejich hra se zlepšila a utkání se dost vyrovnalo. Domácí vyrovnali zaslouženě, my jsme měli nějaké šance, ale trápíme se v zakončení. Řekl bych, že dva body pro nás a jeden pro Pšovku jsou spravedlivým rozdělením.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
D. Hnízdil [-] - J. Růžička [-] , J. Cemper [-] , J. Netolický [-] (46. M. Hyka [-] ) , P. Šuba [-] , L. Krejčík [-] , Z. Vavrek [-] (61. V. Urban [-] ) , Z. Trnka [-] , R. Dvorný [-] , M. Buzalka [-] , L. Dudok [-]

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - A. Chudoba [-] , L. Polák [-] , P. Brůža [-] , T. Novák [-] , P. Hrdlík [-] , V. Doležal [-] , J. Polák [-] , O. Brůža [-] (30. D. Kiš [-] ) , J. Sankot [-] , J. Mikula [-]

ŽK: 85. L. Krejčík , 89. R. Dvorný - 85. J. Sankot .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIXA Josef - MÁJ Pavel, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.