Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín schytal v LIbiši osm branek!


Branky


9. P. Borkovec , 10. O. Eisner , 30. M. Šobr , 45. F. Mündl , 52. P. Borkovec , 63. M. Žák , 68. F. Míšek , 85. P. Novotný (p.) - 34. V. Žídek
0

Vyrovnaný zápas? Kdepak! Hořínským fotbalistům se vstup do jara vůbec nepodařil a z Libiše si vezou osmibrankový příděl. Nejpilnějším domácím střelcem byl dvoubrankový Borkovec. Hosté hráli poločas bez vyloučeného brankáře T. Landsmana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek a vyloučení hostujícího brankáře

Se zkušeným Lomským v brance a s posilou v podobě P. Novotného v poli vstoupili do jarní části fotbalisté Libiše B, kteří budou chtít dozajista udržet svou pozici v nejlepší trojici soutěže. Jejich soupeřem byli fotbalisté Hořína, jejichž sestava nedoznala oproti podzimu přílišných změn, a tak se dalo očekávat vyrovnané a bojovné utkání. Bojovnosti měl nahrávat rovněž terén, který nebyl po dopoledním zápase A-týmu zcela ideální. Ráz celému utkání ale dalo rozmezí 9. a 10. minuty, kdy se domácí fotbalisté dokázali zásluhou Borkovce a Eisnera hned dvakrát prosadit a vytvořili si tak komfortní náskok. Nepříznivý vývoj ale Hořínské nepoložil a ti byli od této chvíle až do 30. minuty aktivnějším týmem. Svojí chuť ale nedokázali vyjádřit gólově, a tak přišel trest z kopačky Šobra. 3:0. Ani další rána hosty nezlomila a o čtyři minuty později bylo zásluhou Žídka sníženo. 3:1. Asi nejdůležitější okamžik zápasu ale přišel ve 43. minutě, kdy se Šobr dostal do samostatného úniku, který se pokusil brankář Landsman zastavit ještě před pokutovým územím. To se mu ale podařilo jen za cenu faulu, a tak byl vyloučen. Ze hry tak musel hostující Liška, který přepustil místo nové akvizici v týmu Hořína Borovičkovi. Ten neměl příliš vyvedený vstup do zápasu, jelikož hned z následného přímého kopu inkasoval z kopačky Mündla, a tak se šlo do kabin za stavu 4:1. 

Hořín v deseti nemá síly na odpor

Situace ze závěru první půle se ukázala být jako zcela rozhodující. Hosté po ní ztratili i zbytky naděje na zvrat v zápase a skóre začalo po změně stran hrozivě narůstat. V domácím dresu se postupně prosadili Borkovec, Žák a Míšek a skóre uzavřel pět minut před koncem z pokutového kopu Novotný. Libiš B tak po výhře 8:1 vstoupila do jarních odvet ve velkém stylu, zatímco v Hoříně budou muset svůj zkrat napravit. Nebudou to ale mít jednoduché, jelikož v příštím kole zajíždí na půdu Mšena.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsem předpokládal těžké utkání na velmi těžkém terénu. Protože ráno hrálo naše áčko, hřiště bylo špatné na kombinaci. Vyhráli jsme zaslouženě, ale pro hosty to bylo až příliš kruté. Hráli s námi otevřený fotbal a to byla voda na náš mlýn. Kluci předvedli velmi dobrý výkon na první jarní utkání. Nejlepším hráčem byl u nás Žák.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Věděli jsme, že to bude těžký zápas, a i tak jsme chtěli uspět. Bohužel jsme zaplatili za dvě hloupé chyby v úvodní desetiminutovce dvěma brankami a plán jak hrát se změnil. Více jsme otevřeli hru s cílem zredukovat stav. Byť jsme měli více ze hry a i šance, inkasovali jsme znovu. Sice jsme okamžitě kontrovali, ale zásadní zvrat nastal před koncem prvního poločasu, kdy pomezní Kortanová ve špatném postavení neodmávala offside a domácí hráč šel sám na branku. V jasné pozici ho náš brankář "sestřelil" a následky byly jasné - červená karta, hra o deseti a k tomu ještě se štěstím proměněný trestný kop. Tím byl zápas rozhodnutý. Ve druhé půli jsme nechtěli zalézt (není to náš styl) a snažili jsme se dál aktivně hrát - výsledkem byly další 4 branky v naší síti. Byť jsme drtivě prohráli, tak pochvalu zaslouží naši útočníci Polanský a Žídek za svou hru a neustálou snahu o korekci výsledku. I v deseti hráčích jsme si vytvořili dost šancí na korekci výsledku. Domácí hráli opravdu dobře a vítězství je na správné straně. Sezóna je na začátku a pro nás je to facka, která by nás měla jen povzbudit k lepším výsledkům.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
D. Lomský [-] - M. Šobr [-] (63. T. Pospíšil [-] ) , P. Novotný [-] , P. Borkovec [-] (81. M. Brynda [-] ) , P. Chorvát [-] , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , M. Žák [-] , M. Novák [-] (70. T. Buzek [-] ) , J. Ryšlavý [-] (44. F. Míšek [-] ) , F. Mündl [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - P. Machek [-] (63. Z. Loužecký [-] ) , D. Vermach [-] (82. V. Žejklic [-] ) , R. Rulec [-] - Š. Žemlička [-] , J. Liška [-] (44. O. Borovička [-] ) , P. Landsman [-] (46. J. Kettner [-] ) , M. Holoubek [-] , Z. Cífka [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 53. M. Šobr , 76. M. Žák - 51. Š. Žemlička , 53. D. Vermach . ČK: 43. T. Landsman .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Tichý Lukáš - KORTANOVÁ Marie, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.