Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice nedaly svou kůži lacino, nakonec ale padly


Branky


0

Roli jasného favorita potvrdili domácí fotbalisté Vojkovice, kteří si jasným rozdílem poradili s posledními Vehlovicemi a minimálně na den se posunuli do čela tabulky. I Vehlovice ale po snížení Chorváta mohly pomýšlet na dobrý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou o jeden gól vepředu

Jednoznačného favorita měl zápas mezi v tabulce druhými Vojkovicemi a posledními Vehlovicemi. Kádry obou týmů zůstaly po zimní přestávce prakticky beze změn. V domácím dresu byl jediným novicem Ördög, který ale zápas začal pouze na lavičce náhradníků. V hostující brance se zase po půlroční pauze způsobené zraněním objevil Brejša. Rozdílné postavení v tabulce se projevovalo i na hřišti, kde působili domácí herně vyspělejším dojmem a rozhodně drželi častěji míč na svých kopačkách. To vyústilo ve 25. minutě v úvodní branku utkání, když se po skrumáži před Brejšovou brankou prosadil Král. 1:0. Hosté se příležitostně snažili hrozit z brejků, gól se jim ale vstřelit nepodařilo, a tak tento stav platil i v poločase utkání.

 

 

 

Hosté snižují, to ale nestačí

Brzy po změně stran, konkrétně v 61. minutě, to vypadalo, že je rozhodnuto. Prosadil se totiž domácí kanonýr Juklíček a zvýšil na 2:0. Hosté vzápětí ale potvrdili, že nehodlají zbytek zápasu jen tak odevzdat a jeden ze svých rychlých útoků využili zásluhou Chorváta. 2:1. Domácí se tak mohli strachovat o výsledek - tím spíše, že se Vehlovičtí začali osmělovat a vrhali všechny síly do útoku. K vyrovnání to ale nevedlo, naopak Vojkovičtí získali více prostoru pro rychlé brejky, čehož v 76. minutě využil Prachař k uklidnění domácího týmu. 3:1. O tři minuty později se pak Král dostal k dorážce a svou druhou brankou v zápase uzavřel skóre na 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V sobotu jsme byli hosty ve Vojkovicích, kde jsme v minulé sezóně dostali potupných 10:0 a tak jsme byli zvědaví, v jakém světle se oba týmy představí. Do jarní sezóny jdeme se stejným kádrem jako na podzim, jen se uzdravil brankář Brejša, a tak jsme zvědaví, jak mu to po půlroční pauze půjde. V tomhle zápase jsme poctivě bránili a snažili se vyrážet do brejkových akcí, a tak se i domácí museli mít na pozoru. Rozhodnutí přišlo až v závěru, kdy jsme se vytáhli ve snaze o vyrovnání.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Jonák [-] , P. Král [-] (81. T. Hubička [-] ) , J. Juklíček [-] , M. Priatka [-] , L. Plicka [-] (64. M. Ördög [-] ) , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , J. Stuchlý [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - L. Feigl [-] , J. Najman [-] , V. Štauber [-] (72. M. Novák [-] ) - J. Mašek [-] , P. Vihan [-] , P. Procházka [-] , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] - M. Sochůrek [-] , D. Chorvát [-]

ŽK: 37. J. Stuchlý , 51. K. Temiak - 20. P. Procházka , 69. P. Vihan , 80. L. Feigl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Radek, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.