2:1p.
(0:1)
8. M. Hanuš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 15:00

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl z penalty brankář Karda


Branky


53. J. Kaňka - 8. M. Hanuš (p.)
0

Derby hrané ve střezivojickém vyhnanství nakonec skončilo lépe pro "domácí" Dolní Beřkovice. V normální hrací době padl na každé straně jeden gól, a tak musel rozhodnout až velmi dlouhý penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počaply jdou z penalty rychle do vedení

Se zajímavou novou posilou vstoupili do jarních bojů fotbalisté Horních Počapel. Na stoperské pozici se objevil zkušený Martinec, který tak za poslední rok působí již ve třetím týmu OP Mělník - po Pšovce B a Vysoké nyní zakotvil v Horních Počaplech. To sestava "domácích" nedoznala přes zimu prakticky žádných změn. Hřiště ve Střezivojicích nedávalo prostor k přílišné kombinační hře, a tak se od začátku rozpoutal spíše boj, který brzy vyústil ve vedoucí gól. Dlouhý míč za obranu domácích našel svého adresáta v podobě dalšího novice hostující sestavy Šuty. Ten byl podle názoru sudího Stibůrka faulován, a tak se kopala penalta. S ní si hostující kapitán Hanuš poradil a hosté už v 8. minutě vedli 0:1. A protože se ve zbytku poločasu nedokázal ani jeden ze soupeřů prosadit, šlo se do kabin za stavu 0:1. 

Vyrovnání z kopačky Kaňky

Také 8. minuta druhého poločasu přinesla změnu skóre. Domácí Těmín vybojoval míč ještě na vlastní polovině hřiště a založil rychlý brejk. Narazil si s Kaňkou a vyslal Chabadu po lajně dopředu. Ten se dostal až k centru, který před brankou našel naběhnutého Kaňku a jeho střela na přední tyč neměla chybu. 1:1. Největší šanci k překlopení stavu na svou stranu si vytvořili hosté, v jejichž prospěch byl několik minut před koncem odpískán již druhý pokutový kop v zápase. Tentokrát se však beřkovický brankář Karda překonat nenechal, a tak zápas skončil po 90 minutách nerozhodným výsledkem 1:1. Na řadu tak přišly penalty, které se protáhly až ke kopům brankářů. A protože byl ten beřkovický úspěšný, radují se domácí ze zisku dvou bodů po výsledku 10:9 v penaltovém rozstřelu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Věděli jsme, že nás čeká bojovný zápas na malém hřišti, a že to bude víc vyhovovat Počaplům. Rozhodla naše zlepšená hra ve druhé půli a výborný výkon Těmína po celý zápas. Je to asi spravedlivý výsledek. Chci pochválit výkon rozhodčích, i přesto, že první penalta byla hodně přísná. Jinak zápas zvládli.

TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: V sobotu to byl spíše boj s terénem pro oba týmy, takže se o fotbale nedá moc mluvit. Ve Střezivojicích bych to snad zakázal hrát. Šance na výhru určitě byla, šancí bylo z naší strany o něco více, jen to gólově vyjádřit. Proměnit pouze penaltu a těsně před koncem jednu zahodit, z toho se nevyhrává. Beřkovicím se povedl brejk a z naší strany, trochu i vlivem toho terénu, už nic navíc nevyšlo. Penaltový rozstřel je už trochu loterie. Beřkovice podržel golman, jako v mnoha zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] - M. Minář [-] , J. Žižka [-] - J. Kaňka [-] (78. P. Šariška [-] ) - J. Chabada [-] , P. Pavlus [-] , D. Fibich [-] , P. Patera [-] , R. Kaňka [-] , J. Těmín [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Žídek [-] , M. Hanuš [-] , J. Vokoun [-] , D. Slezák [-] , R. Martinec [-] - B. Fikart [-] , S. Grohman [-] , R. Toman [-] - P. Šuta [-] (75. D. Suk [-] ) , J. Trubička [-]

ŽK: 7. J. Žižka - 3. D. Slezák , 24. B. Fikart , 33. S. Grohman , 48. R. Martinec , 70. J. Žídek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - MALÍŘ Petr, MÁJ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.