Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lutyně doma obdržela šestku


0

Dolní Lutyně doma v sobotu nestačila na tým Dolní Datyně a obdržela šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu hráči Dolní Datyně  si z hřiště Dolní Lutyně odvezli tři body, která do tohoto zápasu neztratila na jaře ani bod. Od úvodu hosté kontrolovali míč a nepouštěli domácí do vyložených příležitostí. Naopak udeřili, když si Hruška povodil obranu i gólmana a nekompromisně zavěsil. Poté postupoval hostující Bilas podél postranní čáry, odcentroval, do souboje šel domácí hráč, gólman a Kubiena, výsledkem byl vlastní gól v síti domácích. Po poločase byl výsledek 2:0 pro hosty. Do druhé půle vstoupili hosté zodpovědným výkonem a po chvíli už vedli 3:0, když běžel Kubiena sám na bránu, obešel domácího brankáře a navýšil skóre. Za pár minut hostujícího Kubienu vyslal opět do sóla, tentokrát domácí stoper, a obrozený Datyňský střelec opět nezaváhal, když zakončil přesně k tyči (4:0). Domácí hráči byli pasivní a obrana hostů je nepouštěla ke střelbě na Vasilka. Stále se tlačili hosté do útoku a po jednom z brejků vsítil gól Bilas, ale v době přihrávky stal v offsidu, branka nebyla uznána. Další dvě branky hostů přidal opět Kubiena, který těžil z dobrých přihrávek Vlčka a Hrušky. Těsně před koncem utkání mohl přidat hostující Kubiena i pátý gól, ale trefil tyčku. Hráčům hostů sedělo velké a široké hřiště a domácí v podstatě k ničemu nepustili, podali dobrý výkon, který budou chtít potvrdit v domácím zápase proti Dobraticím. Za to domácí mají co napravovat a na hřišti Veřovic to nebudou mít vůbec lehké.



Sestavy



TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Rohel [-] , P. Tomašák [-] , V. Neuman [-] - A. Hruška [-] , F. Švrčina [-] , J. Vlček [-] , R. Miczka [-] , T. Kodenko [-] - P. Kubiena [-] , R. Bilas [-] ( R. Baláž [-] )

Hráči zápasu: P. Kubiena .
Místo: Dolní Lutyně.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.