Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobratice přišly o vítězství v poslední minutě


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V chladném počasí chtěli domácí v improvizované sestavě konečně získat první jarní body. Jenže už v 5. minutě po centru zprava si naskočil na malém vápně Padych a hlavičkou poslal míč přesně k levé tyči Klesniakovy branky - 0:1. V 9. minutě zahrával přímý kop Hlaváč, ale míč si cestu do branky nenašel a po odehrání hostí se kopal jen rohový kop. Stejnou příležitost měli i hosté a z dvaceti metrů se střela Váni odrazila od dobře postavené zdi. První domácí radost ze vstřelené branky připravil Marek Causidis, ke kterému se dostal míč po nepřesné hlavičce obránce na hranici velkého vápna a Marek poslal netradičně pravou nohou míč do sítě - 1:1. Pak se vyznamenal skvělým zákrokem Klesniak a zmařil jistý gól Čeladné. Ve 20. minutě se povedl únik Hlaváčovi a s přehledem zakončil podél brankáře - 2:1. Ve 27. minutě zahrávali hosté přímý kop z hranice šestnáctky, naštěstí Padych trefil hradbu těl ve zdi. V dobré pozici k zakončení se dostal pak Figura, jenže střela zasvištěla kolem levé šibenice do ochranné sítě. V závěru poločasu měl dvě vynikající příležitosti Somr, ale neměl dobře namířeno, pokaždé minul bránu. Lépe mířil Hlaváč a po přímém kopu lízl pravou tyč a od ní se míč skulil za postranní čáru.

 

Ve druhém poločase provedli hosté změnu v sestavě a už po chvilce měl zcela volný střídající Chýlek hodně času k zakončení, branku netrefil. Našim hráčům nelze upřít snahu, ale chyběl jim ten potřebný klid v přihrávkách a především v koncovce. To byl ten hlavní klíč k tomu, aby se utkání dotáhlo do vítězného konce. Po hodině hry zahrával Váňa přímý kop a tečovaný míč po střele skončil v dobratické brance - 2:2. Pak se poněkud na hřišti přiostřilo a dva nešetrné zákroky na Hlaváče a Skotnicu volaly přinejmenším po žluté kartě. Jako by chtěl Marek Causidis pomstít tím nejlepším způsobem tvrdší hru soupeře a v 73. minutě se parádně opřel svou silnější levačkou do míče a napnul až síť za Jurasovými zády - 3:2. Deset minut před koncem mohl Marek definitivně rozhodnout, po skvělé narážečce s Hlaváčem byl úspěšnější včasným vyběhnutím čeladenský brankář. V samotném závěru chtěl trenér Korabík dvěma taktickými střídáními udržet jednogólový náskok. Propadli jsme však v poslední minutě, kdy po nedobře vyřešeném autovém vhazování v hloubi soupeřovy poloviny, měli hosté jen několik sekund k protiútoku. Jejich autové vhazování z podobného místa jako měli naši před chvíli, vyřešili gólově. Vhozený aut a míč se ve spleti hráčů odrazil na nepokrytého Valigůru a ten nekompromisně poslal míč pod břevno dobratické branky - 3:3.



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Čeladná
Leon Dostalík (trenér hostů): „Utkání bylo plné zvratů, kluci musí makat po celý zápas, jen tak se vyhnou sestupu.“



Sestavy


TJ Dobratice
L. Klesniak [-] - T. Světlík [-] , P. Béla [-] , P. Lýsek [-] , D. Rusek [-] - O. Skotnica [-] , V. Figura [-] , M. Causidis [-] , L. Somr [-] , J. Uherek [-] - M. Hlaváč [-]

SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - L. Machanec [-] , M. Valigůra [-] , M. Pliska [-] , J. Drevňák [-] - M. Váňa [-] , M. Bláha [-] , M. Badura [-] , D. Urbančík [-] - M. Šimák [-] , J. Padych [-]

Hráči zápasu: M. Causidis - M. Váňa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.