Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonavským nestačilo na vítězství ani dvoubrankové vedení


0

Stonavským nestačilo v Petřvaldě na Moravě ani vedení 0:2, jelikož nakonec prohráli 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase Petřvaldu na Moravě a Stonavy se hrál velmi zajímavý fotbal. Hosté v 16. minutě vedli již 0:2 po brankách Jiřího Fraita a Ivo Kisela ale tento náskok jim nestačil a domácí stihli ještě do poločasu po brankách Jana Prudkého, Dominika Ručky a Jiřího Huvara otočit skóre utkání. Ve druhém poločase viděli přítomní aktéři tohoto utkání již jen jednu branku a to do sítě Stonavy, kterou zaznamenal domácí útočník Jiří Malúš, který tak pečetil vítězství domácího týmu 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Josef Čermák - trenér SK Stonava: V nedělním utkání jsme zajížděli k mistrovskému utkání do Petřvaldu na Moravě. Ještě před samotným utkáním jsem chlapcům sdělil, jak dopadla utkání z předešlého dne a jaká je situace v tabulce. Tak našlapanou skupinu jsem již dlouho neviděl, aby rozdíl mezi sedmým a dvanáctým byly pouhé tři body od sestupu, to je teda věc. Kluci od úvodního hvizdu rozhodčího vletěli na soupeře jak hladoví psi, po dvou rychlých kombinacích ze strany a rychlého přechodu do útočné fáze jsme již v 16. minutě vedli 2:0 po brankách Fraita a Kisela. Zdálo se, že dnes utkání zvládneme na jedničku, ale chybička se vloudila a zanedlouho byl stav utkání otočen ve prospěch domácích na 3:2. Když jsem z úst diváků zaslechl hlášku, že takovou divočinu jsme tu už dlouho neměli, tak jsem si v duchu říkal, jo pánové přijeďte se podívat na zápasy Stonavy a hned vám bude vše jasné. Tohle nejsou výmysly, tohle mužstvo předvádí výkony buď z říše snů, nebo v opačném případě jako byste padal rychlým šusem z okna. Nevím co na to říct, možná si někdo řekne, proč nehrají zezadu na nulu a stačí z nějaké akce vytěžit jednu šanci a vyhrát utkání 1:0. Tohle mužstvo je už prostě takové a věřím, že do konce soutěže se moc v pojetí hry nezmění. Je pravda, že přicházíme zbytečně o body, ale fotbalové utkání je jak já říkám představení pro lidi a když se nic mimořádného nebude dít na hřišti a skončí utkání 0:0 tak je to o ničem. Proto, také máme nejvíc vstřelených branek, ale taktéž nejvíce obdržených. Snad v dalších utkáních to bude lepší a budeme sbírat body do tabulky. Zvu tak touto cestou všechny příznivce ať nás přijdou povzbudit v dalším domácím utkání, kdy doma hostíme silný celek z Brušperku.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - L. Šarina [-] (40. A. Noštinský [-] ) , M. Jaroš [-] , J. Musil [-] - R. Huvar [-] , M. Hýl [-] (87. T. Kotek [-] ) , J. Prudký [-] , M. Hýl [-] , A. Ručka [-] - J. Malúš [-] , J. Huvar [-]

SK Stonava
M. Tvardík [-] - K. Sochora [-] , M. Škuláň [-] , M. Aniol [-] , O. Hančin [-] - M. Macko [-] , K. Hromada [-] , F. Juroszek [-] , I. Kisel [-] , A. Kluz [-] - J. Frait [-]

Hráči zápasu: J. Malúš - J. Frait .
Místo: Petřvald na Moravě.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.