1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně doma prohrály s Frenštátem


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka utkání přišla ve 24. minutě, kdy se po zahrání rohového kopu hostů nejlépe zorientoval ve vzniklé skrumáži Škrla, a vsítil tak svoji první branku v dresu SK Beskyd. Do poločasu mohl zvýšit vedení ještě hostující Klimpar, ale v přímém souboji s domácím brankářem Vasilkem neuspěl. Podobnou příležitost měli i domácí, ovšem také tuto možnost nevyužili.

Druhý poločas se nesl v podobném a docela bojovném duchu jako ten první. Hrál se poměrně tvrdý, ale ne zákeřný fotbal, s menšími pološancemi na obou stranách. K hostům se přiklonila ,,paní štěstěna", když si v 64. minutě po zahrání rohového kopu střídajícím Čuportem srazili domácí míč do vlastní branky a hosté se v tomto utkání mohli radovat podruhé. Domácí se dočkali snížení v 72. minutě díky proměněné penaltě Balážem. Poté se již nic nezměnilo a po utkání se radovali ze tří bodů hosté z Frenštátu.



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Rek Radúz - trenér SK Beskyd: "Samotné výsledky Dolních Datyní v domácím prostředí jasně napovídaly tomu, že náš případný bodový import bude přinejmenším z kategorie těch těžších. Plný počet bodů si z Datyní odvezl v loňském roce pouze Vratimov. Hned od úvodního hvizdu bylo patrné, že utkání bude víc než o fotbalové kombinaci spíše o bojovnosti a vůli. Domácí se do zápasu vrhli bez jakéhokoli respektu a jednoduchou kombinací se snažili pronikat do naší obrany, která si ale dokázala poradit s většinou jejich útoků. Tam, kde přece jenom naše defenzíva nestačila, byl vždy na správném místě pozorný Pešák, který v tomto utkání podal velmi kvalitní a koncentrovaný výkon. My jsme se soustředili hlavně na pokrytí dvou nejlepších střelců soupeře, sedmigólového Bilase a šestigólového Kubienu. Do útoku jsme se snažili dostávat spíše jednoduchou a rychlou rozehrávkou. Už ve 24. minutě jsme byli odměněni první brankou, kdy se po našem zahrání rohového kopu nejlépe zorientoval ve vzniklé skrumáži Škrla a vsítil tak svoji první branku v dresu SK Beskyd. Do poločasu mohl zvýšit naše vedení ještě Klimpar, ale v přímém souboji s domácím brankářem Vasilkem neuspěl. Podobnou příležitost měli i domácí, ale naštěstí pro nás se stejným koncem. Do kabin se tak odcházelo s poločasovým výsledkem 0:1. Druhý poločas se nesl v podobném a docela bojovném duchu. Hrál se poměrně tvrdý, ale ne zákeřný fotbal, s menšími pološancemi na obou stranách. K nám se ale přiklonila ,,paní štěstěna", když si v 64 min. po našem zahrání rohového kopu střídajícím Čuportem srazili domácí míč do vlastní branky a my jsme se v tomto utkání mohli radovat podruhé. Od této chvíle jsme se už soustředili spíše na udržení dvoubrankového vedení. Trhlinou v našem plánu ale byla proměněná penalta domácím Balážem v 72. minutě. Ve zbylých 18 minutách nám bylo místy docela horko, ale jednogólový náskok jsme nakonec uhájili. I bez zraněného Bartoše s Kovářem mužstvo podalo velmi kompaktní a kolektivní výkon podtržený bojovností a větší vůlí po vítězství, což dle mého názoru rozhodlo o vítězi."



Místo: hřiště Dolní Datyně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.