3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lutyně přehrála po Sedlišti i Vratimov


Branky


0

Dolní Lutyně - tři góly, tři body. Podle této rovnice jedou na jaře fotbalisté Dolní Lutyně. Po výhře v Sedlištích vyprovodili stejným výsledkem i Vratimov v čele se zkušeným ligistou Martinem Lukešem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas: dva goly, dvě červené

První poločas přinesl několik důležitých momentu. V 8. minutě po nahrávce domácího Macháčka se za obranu hostů dostal Havlásek k zakončení a jeho zakončení brankář hostů vyrazil nohama. Ve 13. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení hostující hráč, který v dobré pozici hlavičkoval mimo domácí branku. V 16. minutě vysunul Pěgřím domácího Szkutu do jeho střely ovšem skluzem vložil nohu hostující obránce a střelu zablokoval. V 19. minutě Kudlík z vlastní poloviny poslal dlouhý míč na polovinu soupeře, kde si naběhl Ochodek, který využil zaváhání hostujícího obránce a sám před brankářem ho dokázal obstřelit a poslal domácí mužstvo do vedení - 1:0. Ve 20. minutě přišel zkrat nejzkušenějšího hráče hostů Lukeše, který po odpískání napálil míč přímo do rozhodčího a ten neváhal a ukázal Lukešovi červenou kartu. Ve 38. minutě přišla špatná rozehrávka domácích obránců, ovšem hostující hráč poslal střelu mimo naší branku. Ve 42. minutě přišel rozhodující okamžik utkání, kdy po faulu na hranici pokutového území Vratimova byl nařízen přímý kop. Míč si postavil Velký jeho pokus, ovšem zastavila hostující zeď rukou a následovala penalta a červená karta pro hostujícího hráče Tomáše Vallu, který napadl rozhodčího. Penaltu s přehledem proměnil Macháček a zvýšil na 2:0 pro domácí. Ve 45. minutě zastavil průnik hostujícího hráče domácí Twrdý na hranici pokutového území pouze za cenu nedovoleného zákroku ovšem jeho zahrání hostům z Vratimova vůbec nevyšlo, míč skončil vysoko nad brankou.

Druhý poločas přinesl jen jeden gól

Druhý poločas se již pouze dohrával, hosté oslabení o dva hráče se zaměřili pouze na bránění a domácí hráči se nikam nehnali. V 55. minutě po nahrávce Macháčka sám před brankářem Havlásek trefil pouze nohy hostující brankáře. V 62. minutě centroval z pravé strany Pěgřím jeho centr minul všechny a k překvapení skončil na tyči hostující branky a odrazil se do náruče hostujícího brankáře. V 73. minutě postupoval z úhlu sám na brankáře Macháček, ovšem trefil pouze dobře vyběhnuvšího brankáře hostů. V 80. minutě se již Macháček dokázal prosadit a střelou z úhlu stanovil konečný výsledek na 3:0. Zbytek utkání se již dohrál a domácí si připsali druhé vítězství na jaře a druhé čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně
Marek Věčorek: Po vítězství v minulém kole jsme chtěli potvrdit zisk tří bodů i v domácím utkání proti silnému Vratimovu. Od úvodních minut jsme byli lepším celkem a vytvářeli si šance a dokráčeli jsme k vítězství. Vyhráli jsme nad silným soupeřem, který doplatil na svou nedisciplinovanost a zaslouženě prohrál.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - T. Kudlík [-] (82. V. Bílý [-] ) , P. Twrdý [-] , J. Hanusek [-] , J. Vávra [-] - J. Ochodek [-] (58. M. Fismol [-] ) , P. Pěgřim [-] , M. Velký [-] (69. L. Regec [-] ) , V. Szkuta [-] - M. Macháček [-] , T. Havlásek [-] (65. J. Wita [-] )

FC Vratimov
L. Svatoš [-] - M. Kašuba [-] , T. Valla [-] , O. Klejnot [-] , P. Skoupý [-] - J. Pohludka [-] , M. Lukeš [-] , R. Trojan [-] (83. A. Tříska [-] ) , R. Pařenica [-] - S. Tříska [-] , T. Tříska [-]

ŽK: 48. J. Ochodek - 38. O. Klejnot , 42. J. Pohludka . ČK: 20. M. Lukeš , 42. T. Valla .
Hráči zápasu: M. Macháček - D. Kubala .
Místo: Dolní Lutyně. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.