3:2
(1:2)
10. M. Beran
41. M. Beran (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov porazil vítěze III. třídy!


Branky


7. M. Tóth , 54. M. Tóth , 85. J. Hošek - 10. M. Beran , 41. M. Beran (p.)
0

Řevničov - Souboj prvního a suverénně postupujícího Rynholce proti domácímu Řevničovu nabídlo poslední kolo III. třídy. Podzimní duel ovládl jasně Baník, když smetl Spartu poměrem 5:1. Domácí tak měli co oplácet a i když to nebylo takovým  rozdílem, tak se výhra počítá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beran zase řádil

Do utkání vstoupil o něco lépe Rynholec, který si zakládal na postupném dobývání prostoru kombinační hrou. Vedení se ale ujali domácí v 7' a to po rohovém kopu, který se snesl na hlavu Tótha, který míč uklidil za Haužvice - 1:0. Vyrovnání přišlo ve 20', kdy se o gól postaral kdo jiný než Beran - 1:1. Vyrovnané utkání se v prvním poločase blížilo ke konci, ale nerozhodný stav změnil Beran, který ve 41' využil možnosti pokutového kopu a zajistil poločasové vedení pro svůj Baníček - 1:2.

Závěrečný gól Hoška rozhodl

Domácí šli do druhé půle s jasnou taktikou - pokusit se vyrovnat a zápas otočit. Hostům vedení vyhovovalo, ale Rynholec není tým, který by zalezl a bránil jednogólové vedení. V 54' se podařilo Spartě vyrovnat, když svůj druhý zásah v utkání přidal Tóth - 2:2. Nadále se zápas nesl ve stylu neproměněných šancí na obou stranách, které nakonec více mrzely Rynholec, protože v 85' se prosadil Hošek a nastartoval tak euforii domácího týmu - 3:2.

 

Následný tlak Řevničov ustál a připsal si v posledním zápase s nejlepším týmem soutěže tři body. V utkání padlo celkem 10 žlutých karet, což je slušný počin. Je vidět, že tomuto utkání opravdu nic nechybělo.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Rais [-] , M. Tóth [-] , P. Matějka [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] - J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - F. Libecajt [-] (43. V. Blín [-] ) , J. Pesl [-] -

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] , M. Beran [-] , P. Havlík [-] (46. L. Dadák [-] ) , T. Stránský [-] , F. Milfait [-] (31. D. Hrbek [-] ) , M. Kedroň [-] , P. Fonod [-] , V. Petrus [-] , D. Rajgl [-] , J. Matějka [-]

ŽK: 41. J. Rais , 49. P. Matějka , 63. V. Blín , 71. J. Murčo , 76. J. Urbanovič , 88. J. Pesl - 20. M. Wittmayer , 35. P. Havlík , 57. M. Kedroň , 77. J. Matějka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - POLÍVKA Zdeněk, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.