Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov zvítězil po jedenácti zápasech!


Branky


0

Srbeč - Na půdu poslední Srbče zavítal Pavlíkov, který se na jaře výsledkově trápí. Poslední vyhrané utkání si připsal právě proti Srbči před jedenácti zápasy! V tomto zápase bohatém na góly ukončil mizivou sérii a v posledním zápase sezóny zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Pavlíkova

Zápas proběhl velice aktivně z obou stran. Oba týmy se snažili rychle kombinovat a v případě domácích i velmi často nakopávat míče dopředu na útočící hráče do běhu. Pavlíkovští se ujali vedení v 8' po brance T. Gebharta - 0:1. Minutu po něm se trefil kapitán Polcar a navýšil tak vedení hostujícího celku - 0:2. Jeho gólové trefě předcházel individuální počin Konopáska, který prošel na hranici vápna přes několik bránících hráčů, našel Polcara a ten zkušeně zakončil.

 

Snížení přišlo ve 20' zásluhou Svítka - 1:2. Pět minut po prvním gólu domácích se o slovo opět přihlásil Porcal, který vrátil dvougólové vedení pro svůj tým - 1:3. Tento stav zůstal do konce prvního poločasu nezměněn.

Polcar zkompletoval hattrick

Ve druhém poločase měli domácí možnost vyrovnat z penalty, ale tuto možnost nevyužili. Penalta mířila nad branku Maška. Úvodní branku druhého poločasu přidal hostující Konopásek a navýšil tak vedení Pavlíkovských - 1:4. V 65' ale domácí snížili zásluhou Čermáka a opět byli zpět ve hře - 2:4.

 

Dvě minuty poté to byl ale opět Pavlíkov, který přidal další branku, jejíž autorem byl Polcar, který tímto zásahem zkompletoval svůj hattrick - 2:5. Poslední branku znamenající malou naději na zisk bodu zaznamenal v 78' Misik - 3:5. Pavlíkov ale žádné drama nepřipustil, zbytek zápasu stejně jako celý druhý poločas si pohlídal a zásluhou T. Gebharta své vedení ještě krátce před koncem navýšil - 3:6.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Lukáš Kříž: ,,Týmově dobře zvládnutý zápas. Jsme rádi, že jsme po dlouhé době zvítězili v základní hrací době a uzavřeli tak sezónu výhrou. Vycházeli nám kombinace. Akorát jsme občas špatně přebírali hráče, ale vyhráli jsme, což je super."



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
M. Hamáček [-] - M. Sova [-] , J. Brož [-] , M. Mišik [-] , M. Cífka [-] , M. Kratina [-] , M. Svítek [-] , J. Vitner [-] (58. T. Sova [-] ) , P. Pyták [-] (78. P. Trachta [-] ) , K. Kratina [-] , P. Čermák [-] (66. J. Klouda [-] )

SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - M. Škrlant [-] , P. Hamouz [-] (46. J. Koc [-] ) , L. Polcar [-] , T. Gebhart [-] , J. Škrlant [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] , K. Zikmund [-] (46. L. Konopásek [-] ) , T. Jirásek [-] (78. L. Gebhart [-] ) , L. Kříž [-]

ŽK: 27. M. Cífka , 70. K. Kratina , 80. J. Klouda - 38. A. Bureš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - NOVOTNÝ Jiří (N), BENEŠ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.