Branov porazil Sýkořici, která zahrála jeden z nejhorších zápasů


Branky


0

Branov - Předposlední celek soutěže přivítal Sýkořici, která byla v utkání lehčím favoritem. Domácí ale na soupeře vlétli, ten mu to ulehčil svým laxním přístupem a tři body zůstaly na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ještě nerozhodný

Poslední kolo by konečné umístění v tabulce u domácích nezměnilo, Sýkořice by se v případě výhry mohla dostat před Chrášťany, které by ale nesměly vyhrát. Utkání začalo lépe pro domácí, kteří se ujali aktivity a využili vlažného vstupu Sýkořice.

 

Branov se dostával do šancí, které ale končily buď nepřesnou koncovkou nebo u dobře chytajícího brankáře Vonáška. První branky se dočkali krátce po půlhodině, kdy se prosadil Valdemar - 1:0. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. Sýkořice i přes nepovedený vstup do zápasu dokázala zásluhou svého nejlepšího střelce Kovaříka srovnat - 1:1. Za tohoto stavu se také ocházelo do kabin.

Laxní přístup stál Sýkořici body

Trenér Sýkořice o poločas vystřídal strážce svatyně. Místo dobře chytajícího Vonáška dostal prostor Růžička, ale ani ten nestačil na rozjetý Branov. Sýkořice se nedokázala dostat do zápasu a v 63' inkasovala, když se prosadil Hlaváček a vrátil svému týmu vedení - 2:1. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Uběhly tři minuty a střídajícího Růžičku překonal Molo - 3:1.

 

Sýkořice i přes svůj slabý výkon dokázala hned po třech minutách snížit, když se trefil nejlepší hráč Sýkořice Mutinský - 3:2. Branov si ale vítězství pohlídal a ještě přidal v 81' pojistku Rasochou, který uzavřel skóre zápasu - 4:2.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sýkořice
Petr Kovařík - trenér: ,,Nehoráznost, to co jsme hráli, bylo hrozné. Omluva fanouškům. Kromě Mutinského a v prvním poločase Vonáška v brance jsme neskutečně lajdácky přistoupili k zápasu. Hrůza. A ještě k tomu můj levý bek, no problém. Gratulace soupeři."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špidra Marek - TITLBACH Marek, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.