0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kvalita zápasu odpovídá výsledku


Branky


1

Sýkořice - Utkání sehrané v parném nedělním odpoledni vysoko nad hladinou Berounky rozhodně nepřineslo fotbal, který by náročného fotbalového fanouška uspokojil. V tabulce lépe umístěná Lubná se nedostala do svého tempa hry a bohužel se přizpůsobila hře domácích, ze které nebyla schopna vytěžit plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gólu se diváci nedočkali

První poločas byla hra vyrovnaná, od vápna k vápnu. Lubenští se pokoušeli dostat vpřed kombinační hrou, jak je jim vlastní, ale především udržet míč v útočných situacích byl velký problém. Možná k tomu přispěla únava z horka, možná i velice tvrdý povrch hřiště, které připomínalo spíše asfaltovou letištní plochu. Domácí naopak vsadili na dlouhé nakopávané míče na útočníky.

 

Přesto několik branku ohrožujících šancí na obou stranách vzniklo a i brankáři byli zapojeni do hry. Za zmínku stojí například individuální průnik lubenského Henzélyho, který ale pálil vedle a hlavička Klika po rokovém kopu těsně nad břevno. Na druhé straně se několikrát hnal na branku domácí Kovařík, rovněž ale nebyl v zakončení přesný.

Vítěze určí penaltová loterie

Do druhého poločasu hosté vlétli o poznání aktivněji a hned během prvních pěti minut několikrát zakončovali na domácí branku. Opět neúspěšně. Tato aktivita trvala skoro třicet minut, ale hosté nebyli schopni vsítit ani jednou a hra se tak opět srovnala do starých kolejí vyjetých v prvním poločase – od vápna k vápnu. Největší příležitost domácích – přímý volný kop z poza šestnáctky, který mířil přesně do pravého horního rohu branky, bez problému zlikvidoval brankář Bělohradský a v základní hrací době tak zůstalo skóre smírné - 0:0.

Domácí dvakrát nedali, hosté stoprocentní

O vítězi utkání tedy musely rozhodnout penalty. Lubné se podařilo zlomit její penaltové prokletí již v Srbči a od té doby se jí penaltové rozstřely daří. Přispívá k tomu také skvělý výkon brankáře Bělohradského, který opět jednu penaltu domácích zneškodnil. Druhý domácí pokus pak skončil mimo branku a vzhledem k tomu, že hosté byli čtyřikrát přesní, penaltový rozstřel skončil předčasně 4:2 pro Lubnou, kdy rozhodující penaltu proměnil Brabec.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat - trenér: ,,Dnešní zápas byl vzhledem k počasí extrémně těžký, navíc se k němu přidalo i nezvykle tvrdé hřiště, které znesnadňovalo kontrolu balonu i pohyb hráčů, ale to bylo pro obě mužstva stejné. Tentokrát jsme nezahráli tak dobře jako před týdnem s Rynholcem, ale přesto jsme mohli zvítězit, šance jsme na to měli, na druhou stranu i domácí se do několika dobrých příležitostí dostali, takže to z mého pohledu byl vyrovnaný zápas, kdy mohla rozhodnout jediná vstřelená branka. Penalty jsou již loterie a tentokrát vyšly nám."



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Richter [-] (46. M. Vančura [-] ) , P. Kovařík [-] (79. J. Slabý [-] ) , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] , J. Mutinský [-] (75. J. Jirátko [-] ) , Z. Klíč [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , L. Karas [-]

TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] , Z. Vopat [-] , D. Vorel [-] - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , Z. Bok [-] , R. Henzély [-] - M. Pokorný [-] (84. J. Šesták [-] ) , A. Trejbal [-]

ŽK: 69. L. Karas - 22. D. Vopat , 41. R. Henzély , 44. L. Brabec , 69. A. Trejbal , 71. Z. Bok .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 5. 2017 20:27
Souhlasím s trenérem Vopatem a gratuluji k bodu z penalt. Jen bych chtěl poděkovat hráčům Baníku Lubná za ucpání WC celou rolkou toaletního papíru. Dokonce dvěma jak mi zdělil sekretář. Sportu zdar.