Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Truksa zase řádil! Tentokrát to byl hattrick


Branky


0

Pustověty - Důležitý krok k záchraně mohly udělat Pustověty proti Chrášťanům, které hraji klidný střed soutěže a de facto jím o nic nejde. V posledních třech zápasech domácích padlo dvacet tři branek! V tomto zápase padlo branek šest, Pustověty zvítězily a připsaly si tak cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Knap vrátil domácím vedení

Od úvodních minut měli mírnější převahu domácí. Častěji drželi míč na svých kopačkách a soupeři ho příliš nepůjčovali. V 9' se do první velké šance dostal kanonýr domácího celku Truksa a skóroval - 1:0. Po první brance se hra vyrovnala a děj se odehrával mezi vápny. Největší příležitostí hostů byl nepovedený centr, který Beneš vyškrábnul na roh a při jednom zahraném rohovém kopu skončil míč na břevně.

 

Další šanci z též standartní situace už hosté přeměnili v gól, když se prosadil Dvořák na přední tyči a míč za mírné teče domácího Šimona skončil v brance. Nutno říci, že bránící hráč už nemohl zareagovat a před míčem uhnout - 1:1. Ve 42' strhli domácí poločasové vedení zásluhou kapitána Knapa na svou stranu. Vedení to bylo zasloužené, protože Pustověty byli aktivnější a hra Chrášťan byla pasivní.

Truksa rozhodl o vítězství

Ve druhé půli začli lépe hosté, kteří odstoupili od své pasivní hry a snažili se hrát. Žádné šance z toho ale zpočátku nebyly. Hra se odvíjela převážně mezi vápny, bez šancí na obou stranách. V 74' se odhodlal k zakončení hostující Hubáček, jehož střela tečovala domácího Šnobla, od kterého zapadl míč přesně za tyč Benešovi svatyně - 2:2. Po vyrovnávacím góle hosté přestali hrát a zatáhli se, jako by byli s bodem spokojeni.

 

Závěr zápasu byl ve znamení domácího útočníka, který opět prokázal, jak je pro svůj tým důležitý. V 78' se Truksa prosadil svým druhým zásahem v utkání - 3:2. Největší parádu si přichystal dvě minuty poté, když měl k dispozici volný přímý kop ze slibné vzdálenosti. Střela letěla v ideální výšce a odrazem od tyče skončila v horním rohu brány - 4:2. Tento gól byl tím posledním, co utkání nabídlo. Domácí si tak připsali důležité tři body k záchraně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Radek Truksa: ,,Zápas byl vyhrocený jako je vždy proti Chrášťanům. Vstřelili jsme první branku a opět se zatáhli a přestali běhat. Až po vyrovnání soupeře přišla chuť vrátit se do zápasu. Výsledkem byl gól Knapína (pozn. red. Jaromír Knap) na 2:1. Mimochodem bych chtěl tohoto hráče vyzdvihnout za super výkon! Celý zápas chtěl hrát, dal gól a běhal se soupeřem. Druhý poločas jsme opět 15 minut koukali jak soupeř hraje, opět do vyrovnáni na 2:2. Poté jsme si asi všichni uvědomili, že ty 3 body potřebujeme jako sůl a vstřelili ještě 2 branky."




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , M. Sýkora [-] (46. D. Šnobl [-] ) , L. Bureš [-] (78. R. Mucha [-] ) , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , S. Hůla [-] , V. Bičovský [-] (85. J. Škranc [-] )

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - J. Kratina [-] , P. Králička [-] , J. Hlušička [-] , L. Rédl [-] (69. P. Procházka [-] ) , V. Erben [-] , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 56. P. Hovorka .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Špidra Marek - TITLBACH Marek, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.