3:1
(2:1)
14. P. Linc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedních týmů tabulky zvládly lépe Chrášťany


Branky


35. L. Rédl , 43. P. Králička , 73. K. Loula - 14. P. Linc
0

Chrášťany - Oba celky se nacházejí v klidném středu tabulky. Podzimní duel vyhrála Sýkořice 4:0 a domácí tak měli co oplácet. V předcházejícím kole si Sýkořice zastřílela, kdežto Chrášťany utrpěly debakl. V tomto zápase sice tolik branek nepadlo, ale diváci si také přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do zápasu vstoupili lépe hosté, když sotva skončila úvodní patnáctiminutovka a Linc otevřel skóre zápasu - 0:1. Domácí se oklepali a začli si postupně vytvářet tlak, který korunoval ve 35' vyrovnávací brankou Rédla - 1:1. Následně s gólem do šatny přispěchal Králička, který tak zároveň stanovil konečné skóre prvního poločasu - 2:1.

Uklidňující branka Louly

O poločas sáhl trenér domácích ke střídání, které se později ukázalo jako dobrý tah. Ze hřiště odstoupil Rédl, autor vyrovnávací branky, jehož nahradil Loula. Druhý poločas začal v klidném tempu, což přetrvávalo až do 73', kdy si vzal slovo právě střídající Loula a navýšil vedení svého týmu - 3:1. Chrášťany si zbytek zápasu pohlídaly a odskočily tak Sýkořici na rozdíl dvou bodů.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Králička [-] (75. P. Procházka [-] ) , J. Hlušička [-] , L. Rédl [-] (46. K. Loula [-] ) , R. Kozák [-] , V. Erben [-] (82. Z. Polívka [-] ) , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , D. Dvořák [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - D. Peteřík [-] , P. Kovařík [-] (86. F. Krejčík [-] ) , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] (66. J. Slabý [-] ) , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , L. Karas [-] (54. M. Vančura [-] )

ŽK: 65. D. Dvořák , 82. R. Kozák - 38. P. Kovařík , 78. D. Peteřík , 80. M. Linc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KRATINA Jiří (N), DVOŘÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.