Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baníkovský souboj vyhrála Lubná!


Branky


0

Lubná - Zápas mezi prvním Baníkem Rynholec a čtvrtým Baníkem Lubná sliboval již od začátku exkluzívní podívanou. Rynholec utrpěl v letošním soutěžním ročníku pouze dvě porážky, z toho jednu na domácím hřišti právě s Lubnou. Otázkou tedy bylo, zda si rynholečtí domácí porážku Lubné vrátí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubenský obrat

Již od úvodního hvizdu bylo jasné, že se bude hrát rychlý a bojovný fotbal. Bohužel pro domácí, kterým trvalo déle se ve hře zorientovat, přišel hned z prvního útoku Rynholce trest. V 3' zaváhala domácí obrana a po přesném centru z pravé strany krásně vsítil z voleje a ke všemu svojí slabší levou nohou Kedroň – 0:1.

 

Domácí se ale nenechali zaskočit a poměrně rychlé vyrovnání přišlo hned v 19', kdy dlouhý nákop z obranných řad bez problémů zpracoval Jiří Šesták. Kličkou obešel levého obránce a již sám nikým nebráněn obstřelil zprava Haužvice – 1:1. Domácí srovnání velice nabudilo a ke hře přistoupili velice aktivně. Neustálý pohyb a prolínání postů působily nemalé problémy obraně i záložní řadě hostů.

 

Aktivita se vyplatila a Lubná se dostala do několika gólových příležitostí. Ve 33' po zdařilé kombinační akci do vápna uklidil odražený míč za záda brankáře hostí Henzély – 2:1. Hned dvě minuty nato dostal kanonýr Trejbal přihrávku do ulice mezi beky a již postupoval sám na brankáře. Toho obešel a trefou do prázdné branky dokonal lubenský obrat – 3:1. Po zbytek prvního poločasu měla Lubná navrch a do několika jasných šancí před brankou se dostal Pokorný, který bohužel neproměnil.

Převaha Rynholce gól nepřinesla

Druhý poločas byla hra více v rukou hostí. Šlo především o kombinaci ve středu hřiště a dlouhé nakopávané balóny na útočníky. Domácí s výborně hrajícím stoperem Brabcem ale neměli problém tyto pokusy odvracet. Rynholečtí tak ohrozili domácí branku pouze několika střelami z dálky, které šly mimo. Ani několik rohových kopů nestačilo ke korekci skóre a domácí Bělohradský neměl v brance téměř žádnou práci.

 

Poslední změna skóre přišla v poslední minutě zápasu, kdy střílel střídající Jan Šesták do tyče a odražený míč dostal podruhé v zápase za záda brankáře Haužvice Henzély – 4:1. Domácí tedy vyšli ze zápasu vítězně a připisují si druhou výhru v sezóně nad jinak suverénním Baníkem Rynholec. Dobrému výkonu pomohla bojovnost všech domácích hráčů, ale také skvělá divácká kulisa téměř 100 fanoušků, které podporoval bubnováním opět bohužel nehrající rozdílový hráč domácích Volf.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat - trenér: ,,Dnes jsme opět potvrdili, že se silnými a fotbalovými soupeři se nám daří. Hrál se, na tuto třídu, velice pohledný fotbal, ke kterému přispěla obě mužstva. Některým mým svěřencům v prvních minutách chvíli trvalo, než si uvědomili, že hrají se soupeřem, který se určitě výsledkově neztratí ani o třídu výše a dělala jim ze začátku rychlost soupeře problémy, ale po chvíli si vzpomněli na to, co trénujeme a snažím se do hráčů dostat, tedy hru na jeden, dva doteky a to přineslo ovoce. Kluky musím pochválit, že makali na doraz, škoda, že s mnohými slabšími soupeři, se kterými jsme ztráceli v sezoně body, tomu tak nebylo."

TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: ,,Utkání jsme začali výborně. Krátce po začátku jsme šli do vedení, bohužel nám náskok dlouho nevydržel a hosté využili svoje tutové šance. S jistotou postupu jsme trošku obměnili sestavu, ale soupeř byl dobře připraven a dokázal naše chyby potrestat. I když jsme byli druhý poločas lepším týmem, tak Lubná vyhrála zaslouženě. Snad poslední dvě kola zakončíme s šestibodovým ziskem."



Sestavy


TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - Z. Vopat [-] , L. Klik [-] , L. Brabec [-] - R. Henzély [-] , D. Vorel [-] , Z. Bok [-] , D. Varyš [-] - A. Trejbal [-] , J. Šesták [-] (61. J. Šesták [-] ) , M. Pokorný [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Kougl [-] , M. Drábek [-] , T. Stránský [-] , F. Milfait [-] , M. Kedroň [-] , P. Fonod [-] , T. Měsíček [-] , D. Rajgl [-] , D. Hrbek [-] , L. Dadák [-]

ŽK: 46. R. Henzély , 50. A. Trejbal - 60. L. Dadák , 70. T. Stránský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - POLÍVKA Zdeněk, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.