5:2
(3:1)
10. A. Sobotka
85. R. Choc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužík čistým hattrickem sestřelil Branov


Branky


12. K. Mužík , 29. K. Mužík , 39. K. Mužík , 68. B. Baďura , 78. Z. Vyskočil - 10. A. Sobotka , 85. R. Choc (p.)
0

Slabce - Na hřiště favorizovaných Slabec přijel Branov, který se nachází ve spodní části tabulky. I přes úvodní gól hostujícího celku se překvapení nekonalo a Slabce nadělily soupeři bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Mužíka

Úvod zápasu přinesl již v 10' branku a to na hostující straně, když se prosadil Sobotka - 0:1. Domácí ale ihned přispěchali s odpovědí a svůj hattrick započal ve 12' Mužík - 1:1. Do poločasu dokázaly Slabce zásluhou Mužíka strhnout vedení na svou stranu, když přidal ještě 2 branky a zkompletoval tak svůj čistý hattrick - 3:1. 

Slabce si vítězství pohlídaly

V druhém poločase si příchozí diváci na branku museli chvilku počkat, ale přeci jen se dočkali. Ta první padla po hodině hry v 68' zásluhou střídajícího Baďury - 4:1. Deset minut po něm se trefil další střídající hráč a to Vyskočil - 5:1. Domácí tým si vítězství pohlídal i přes to, že v 85' nabídl soupeři možnost pokutového kopu, který proměnil Choc a stanovil tak konečný výsledek utkání - 5:2.



Sestavy


TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - O. Cílek [-] (57. P. Ikrényi [-] ) , M. Benada [-] , T. Fencl [-] - J. Čiha [-] , J. Černý [-] , J. Gajdoš [-] - K. Mužík [-] (57. B. Baďura [-] ) , T. Černý [-] (57. M. Konopásek [-] ) - M. Vaněk [-] (46. Z. Vyskočil [-] ) , P. Holý [-] (46. D. Čech [-] )

Sokol Branov
R. Košina [-] - A. Sobotka [-] , M. Štiller [-] , K. Jeníček [-] , L. Rosenbaum [-] (73. A. Rosenbaum [-] ) , M. Hlaváček [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] (54. O. Karička [-] ) , R. Choc [-] , K. Molo [-] , V. Vilím [-]

ŽK: 65. M. Gajdoš , 81. M. Benada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Špidra Marek - STROUHAL Jiří (N), TVRDÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.