M. Svítek 40. (p.)
M. Mišik 89.
2:3p.
(1:2)
20. R. Henzély
32. L. Brabec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrát do poslední minuty se vyplatilo! Srbeč proti Lubné vyrovnala v samém závěru


Branky


40. M. Svítek (p.) , 89. M. Mišik - 20. R. Henzély , 32. L. Brabec (p.)
0

Srbeč - Při pohledu na tabulku se dal čekat jednoznačný zápas, ale opak byl pravdou! Hosté se od začátku nesešli ani v jedenácti lidech a na to doplatili. Domácí hráli do poslední minuty a právě před koncem základní hrací doby dokázali vyrovnat a uhrát tak zápas až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii hostů

I když hosté z Lubné začali zápas pouze v deseti hráčích, byli zpočátku utkání lepším týmem. Po několika slibných příležitostech se ve 20. minutě dostal k odraženému balónu Henzély a střelou pod břevno domácí branky otevřel gólový účet zápasu – 0:1. Hosté pokračovali v tlaku a domácí nepouštěli do výraznějších příležitostí, což se potvrdilo ve 32', když po faulu domácí obrany na Šestáka proměnil pokutový kop stoper hostí Brabec – 0:2. Do poločasu se však domácím podařilo po sporném pokutovém kopu snížit Svítkem – 1:2.

Dobývání hostující svatyně

Druhá půle byla zrcadlovým obrazem prvního poločasu, kdy domácí hostující Lubnou prakticky k ničemu nepustili a vyjma závaru před domácí brankou, kdy Adam Trejbal nastřelil břevno, neustále vyvíjely tlak na branku Lubné. Ta sice zhruba v poslední patnáctiminutovce posílila o dalšího hráče a konečně tak mužstvo hrálo v plném počtu, ani to však nestačilo k vítězství. Poté, co Srbeč neproměnila několik slibných šancí, se po pěkné průnikové přihrávce dostal k míči domácí Mišik a střelou k levé tyči uzavřel skóre zápasu – 2:2.

Premiérový penaltový úspěch

Lubná tak alespoň poprvé v této sezóně zvítězila v pokutových kopech, když se z hostujících střelců nemýlil nikdo, naopak jednu penaltu domácích lapila vynikajícím zákrokem nestárnoucí legenda Baníku Lubná Michal Pokorný, další z exekutorů poté svůj pokus poslal těsně vedle lubenské branky.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: ,,Těžko se mi náš zápas v Srbči hodnotí, protože jsme hráli asi 75 minut v deseti, ale ne vinou faktu, že by rozhodčí někoho vyloučil, ale vlastní nezodpovědností, leností a dovolím si otevřeně tvrdit hloupostí (a to je řečeno velice slušně) některých hráčů, kteří bez omluvy a bez varování vůbec nedorazili na náš zápas... Je to něco, co absolutně nemohu pochopit, neomluvitelné a bohužel musím konstatovat, že u některých jedinců je to problém trvalý, tedy problém s jejich hlavou a o to je to horší... Neuvědomují si, že fotbal je kolektivní sport, takže svojí ignorancí kazí práci všech, včetně svých kamarádů z kabiny."



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
M. Hamáček [-] - M. Mišik [-] , M. Kratina [-] , J. Vitner [-] (69. M. Suchý [-] ) , M. Svítek [-] , P. Smrž [-] , M. Cífka [-] , J. Brož [-] , P. Pyták [-] , K. Kratina [-] , J. Klouda [-] (35. M. Sova [-] )

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] , Z. Vopat [-] , M. Varyš [-] - D. Varyš [-] , R. Henzély [-] , D. Vorel [-] - P. Volf [-] , J. Šesták [-] , A. Trejbal [-]

ŽK: 53. R. Henzély .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TRACHTA Petr (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.