2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov nečekaně ztratil s Chrášťany


Branky


0

Řevničov - Favorizovaná Sparta nastoupila do utkání proti Chrášťanům, které překvapily výhrou po pokutových kopech ve Slabcích a následně deklasovaly Srbeč. Jejich úspěšná série pokračuje i po tomto zápase, protože si připisují další cenný skalp z Řevničova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří byli častěji na balonu a soupeře k němu jen tak nepustili. Tahounem Chrášťan byl Erben, přes kterého šla většina akcí. Řevničov zětží dokázal se soupeřem držet krok.

 

Úvodní branku ze 31' měl na svědomí Loula, který tak započal úspěšné tažení svého týmu na horké půdě domácí Sparty - 0:1. Hosté si do poločasu stihli své vedení pohlídat a do kabin tak šli s jednobrankovým náskokem.

 

Rozhodl šťastný gól

Do druhé půle nastoupili domácí se změnami v sestavě. Kvůli zranění musel odstoupit kanonýr Libecajt spolu s Matějkou. Hosté neměli důvod do sestavy zasahovat. Střídání přineslo do hry domácích nový impuls a bylo to vidět i na předvedené hře.

 

Domácí začali sice aktivněji, ale byli to hosté, kteří se v 52' prosadili zásluhou Králičky, který navázal na svou střeleckou formu z minulého zápasu - 0:2. Hra Řevničova neupadala a domácí celek se nadále snažil zvrátit utkání na svou stranu.

 

To se mu také povedlo! Hráči se tlačili více dopředu a zatápěli hostující defenzivě. V 65' přišel centr z levé strany, který hostující obránce sice odvrátil, ale pouze na Fujeru, který z hranice šestnáctky trefil balon šajtlí k tyči - 1:2. Domácí převzali otěže zápasu, přehrávali hostující celek, který hrozil jen z brejků, ze kterých ale nic vážnějšího nebylo.

 

V 78' se ke střele z větší vzdálenosti dostal domácí Hanzlík, jehož střelu zblokoval stoper Chrášťan pouze k Fujerovi, který propálil brankáře a připsal si vyrovnávací branku - 2:2. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala a hrálo se mezi vápny.

 

Poslední slovo zápasu si vzala na starost dvojice Loula - Rédl. Prvně jmenovaný se v 83' dostal k zakončení, které trefilo střídajícoho Rédla, od kterého se odrazil míč za záda Peterky - 2:3. Více se v utkání nestalo a hosté tak pokračují ve svých povedených výkonech.

 


Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Opět hrůzostrašný vstup do utkání. Když jsme do druhé půle vstoupili dost aktivně, tak Chrášťany měly velké problémy. Rozhodl hodně šťastný gól Chrášťan."




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , O. Hanzlík [-] , J. Rais [-] - J. Hošek [-] , J. Fujera [-] , M. Pedál [-] - F. Libecajt [-] (46. M. Vacínek [-] ) - P. Matějka [-] (46. J. Urbanovič [-] ) , O. Bechynský [-] , R. Prokop [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - K. Loula [-] , J. Šutera [-] , V. Erben [-] , P. Králička [-] , J. Hlušička [-] (70. L. Rédl [-] ) , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , R. Kozák [-]

ŽK: 63. J. Fujera , 66. M. Vacínek - 83. J. Šutera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - KOZÁK Lubomír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.