0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty počtvrté naprázdno, Sparta si připsala povinné vítězství


Branky


0

Pustověty - Domácí na svém hřišti přivítali Řevničov, který se netají postupovými ambicemi. Pustověty mají za sebou špatný vstup do jarní části po třech porážkách. Po bezbrankové první půli měli blízko k překvapení, které se ale nekonalo. Sparta rozhodla o své výhře v druhém poločase a odvezla si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic zajímavého k vidění

První půle příchozím divákům moc nenabídla. Hra byla vyrovnaná, hrálo se mezi vápny a oba celky jakoby čekaly, kdo udělá první krok. Pustovětští se s remízou určitě spokojili, ale na druhé straně by se jednalo o ztrátu, která by v postupovém boji mohla bolet.

Rozhodl druhý poločas

Vstup do druhého dějství byl v roli Řevničova, který byl aktivnější v porovnání s prvním poločasem. Domácí si nadále hráli to své a byli s remízou spokojeni. V 58' ale bylo všemu jinak. Domácí obránce nešťastnou tečí poslal míč za svého brankáře, ke kterému ještě doběhl Fujera a na poslední chvíli si připsal gól na svůj účet - 0:1.

 

Pustověty otevřely hru, nevěnovaly se tolik bránění, místy si vytvářely tlak, ale jejich enormní ofenzivy využili hosté a v 83' zásluhou tečované střely Libecajta zvýšili své vedení - 0:2.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - T. Kovacz [-] , J. Sixta [-] , V. Bičovský [-] , J. Škranc [-] (72. M. Beneš [-] ) , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (18. A. Bičovský [-] ) , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , L. Bureš [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , J. Rais [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] (27. R. Prokop [-] ) - J. Hošek [-] , D. Schneider [-] (46. M. Vacínek [-] ) , J. Fujera [-] (88. J. Fišer [-] ) , M. Pedál [-] - F. Libecajt [-] , J. Pesl [-] -

ŽK: 16. V. Bičovský , 23. A. Bičovský , 44. R. Truksa , 76. J. Sixta , 78. M. Beneš - 22. J. Hošek , 71. J. Rais , 72. J. Peterka , 91. F. Libecajt .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TREŠL Miroslav, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.