0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důstojná rozlučka Ohnivců se sezónou


Branky


0

Kolešovice - Na hřiště Kolešovic zajíždělo Městečko, které se na jaře velmi trápí. Domácí tak vycítili ideální příležitost k poražení Ohnivců, ti se naopak chtěli se sezónou rozloučit důstojně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnivci zápas ovládli

Během prvého poločasu byl jasné, kdo je na hřišti pánem. Hosté z Městečka na soupeře vlétli a nedali mu nic zadarmo. Technická hra Ohnivců byla odměněna v 18', kdy skóre zápasu otevřel kapitán Urban - 0:1. Vstřelená branka, větší klid ve hře. Kolešovice nedokázali na soupeře najít recept a ve 40' inkasovali podruhé, když se prosadil Šnídl - 0:2. Ten tak dal poločasu gólovou tečku.

 

Druhý poločas nebyl tak pohledný jako ten první, ale přesto ho Městečko ovládlo, alespoň co se týká výsledku. Třetí branku svého týmu a zároveň svou druhou přidal v 84' Šnídl a smetl tak veškeré naděje Kolešovic - 0:3.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Houška [-] , O. Ridzoň [-] (46. M. Holeček [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] (79. J. Ritter [-] ) , D. Polánek [-] (75. A. Jelen [-] ) , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , P. Matějovský [-] (61. J. Kovář [-] ) , J. Daniš [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Rác [-] - M. Hajný [-] (12. J. Kučera [-] ) , J. Loder [-] (58. D. Jun [-] ) , T. Heger [-] , J. Chládek [-] - P. Baba-Musah [-] (72. J. Bařtipán [-] ) , J. Hadrava [-] , P. Blabla [-] , V. Prokop [-] (64. O. Kučera [-] ) - P. Šnídl [-] , J. Urban [-] -

ŽK: 28. J. Daniš , 66. P. Barthel , 86. J. Herink - 28. J. Kučera , 82. J. Urban .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KOZLER Tomáš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.