3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány mají jen bod, záchrana je nejistá


Branky


0

Mutějovice - Chmelaři z Mutějovic chtěli na jaře útočit na první pětku. To se nepovedlo a po velmi nepovedeném jaru je čeká příští rok podžbánské derby se sestoupivšími Hředli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány bojovaly o body

V domácí sestavě chyběla zkušenost v podobě Lukáše Roubíka a Milana Staňka. Hosté z Lán si byli vědomi skutečnosti, že za jistých okolnostích, když nikdo nepostoupí do I. B třídy, tak jsou na sestupové pozici. Tento fakt chtěli změnit, ale bylo nezbytné přivést co nejvíce bodů z Mutějovic.

 

Ve 25' Michal Reichl naznačil, že by to nemusela být mission impossible - 0:1. Vedení hostů trvalo jen čtyři minuty, když stav utkání sroval Marek Bradáč - 1:1. Do poločasové přestávky vedení na svoji stranu dokázali strhnout domácí zásluhou hrajícího asistenta trenéra Luboše Koláčka - 2:1. 

Zasloužené vyrovnání Lán

Druhý poločas nabídl zajímavý fotbal. Utkání velmi dobře řídil mladý Pavel Bohatý, který za celé utkání musel udělit jen jeden žlutý osobní trest. Svěřenci Jaroslava Cafourka bojovali, vytvářeli si více šancí, ale žádná akce k brance dlouho nevedla. Vyrovnat se podařilo až pět minut před koncem, kdy se znovu prosadil nejlepší hráč zápasu Michal Reichl - 2:2.

 

Utkání se po nerozhodném výsledku 2-2 muselo rozhodnout v pokutových kopech, kde ukázali pevnější nervy domácí. Rozhodující kop vstřelil Roman Satler.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka: ,,Zápas proběhl v klidu a byl poměrně vyrovnaný. Možná jako hosté jsme si dokázali vytvořit více šancí, ale bohužel je nedovedli proměnit. Na penalty se nám nedaří, proto odvážíme pouze po bodu. Zvlášť musím pochválit Reichla za jeho bojovnost, dvě branky ze hry a s přehledem proměněnou penaltu."



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - P. Roubík [-] , J. Melč [-] , R. Sattler [-] , T. Roubík [-] , L. Koláček [-] , L. Kapoun [-] , O. Frühauf [-] , T. Čuda [-] , M. Bradáč [-] , J. Borský [-]

SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] , D. Dudášik [-] (46. O. Humr [-] ) , J. Loskot [-] (87. V. Loskot [-] ) - L. Švolba [-] , J. Matějka [-] , I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] - M. Reichl [-] , D. Jirava [-] (54. J. Krátký [-] ) - L. Mocsonoky [-]

ŽK: 50. I. Rybář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - ŠMÍD Rudolf, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.