1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov nic nevzdává! Z Lišan si veze tři body


Branky


17. M. Šutera - 27. J. Kloub , 59. J. Melč , 92. V. Kinter
0

Lišany - Hráčům lišanského SK se na jaře příliš nedaří a nyní je čekal domácí zápas proti poslednímu Janovu, jehož šance na záchranu jsou minimální. Minimální, ale přesto reálné! Hráči Janova totiž zabojovali a z Lišan si vezou překvapivě všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól Janov nabudil

Domácí lodivod Václav Švelch se musel obejít bez důležitých krajních hráčů - V. Hamouze a Bagiho. V úvodu zápasu nic nenasvědčovalo tomu, že s posledním mužstvem tabulky odejdou Lišany poraženy, ale po prakticky nejhorším výkonu sezóny se tak stalo.

 

Ze začátku utkání předvedli domácí několik pohledných akcí, ale jen jedna byla gólová, a to ta Šutery ze 17' - 1:0. Hosté mimo jiné ustáli Žaludův trestný kop, který skončil na tyči. Dále se ve dvou slibných šancích objevil Jelínek, ale nejprve ho vychytal Kopáček a ve druhé příležitosti domácí útočník netrefil branku. Běžela 27' a první šance Janova po faulu u domácího vápna. Na centr si naskočil nikým nekrytý Kloub a vyrovnal stav utkání - 1:1.

 

Od vyrovnávacího gólu domácí přestali hrát, běhat a nepředvedli vůbec nic. Naopak Janov byl tím, kdo určoval tempo zápasu. Do poločasu se stav nezměnil a šlo se tedy do kabin za nerozhodného stavu.

 

Janov měl zápas ve své režii

Od úvodního hvizdu druhé půle to byl opět Janov, který měl častěji míč na kopačkách a tvořil. Domácí se ne a ne vzpamatovat z obdržené branky v prvním poločase. Aktivita a chuť Janova vyústila v 59', kdy dostal výbornou nahrávku mezi beky Melč a skóroval - 1:2. Překvapivé, ale zasloužené vedení Janova bylo na světě.

 

Po vedoucím gólu Janov nezalezl a nadále předváděl pohledný fotbal. Lišany se dostaly k závěrečnému tlaku, ze kterého ale nic nebylo a naopak v 92' postupoval Kinter sám na prázdnou branku, jelikož všichni domácí včetně brankáře Z. Řepky byli ve vápně Janova, a vyklizený prostor svatyně bez problémů trefil - 1:3. Janov tímto důležitým vítězstvím nadále bojuje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch - trenér: ,,Náš dnešní výkon a výkon minulého kola v Městečku – nebe a dudy. Soupeře jsme jednoduše podcenili, zvláště když zpočátku to vypadalo, že vše půjde samo. Hráči nedbali mých předzápasových varování, že hosté se budou rvát i za situace, ve které jsou a budou nebezpeční po centrovaných míčích a ze standardních situací."

Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí: ,,Děkuji dnes všem za zodpovědný výkon, podle mého názoru slavíme zasloužené vítězství. I když šel soupeř v 17. min do vedení, zápas jsme odmakali a odměnou nám jsou zasloužené tři body. Do konce jarní části chybí dva zápasy a naše ztráta na předposlední Lány se stáhla na pět bodů. Příští týden máme doma hráče Lužné, která má velké ambice na postup, ale i tak se pokusíme hrát nadoraz a pokusit se o malý zázrak, který by nás ještě do posledního kola udržel v boji o záchranu a doufat v pomoc našich sousedů z Mutějovic, kteří hostí našeho soka v boji o sestup SK Lány."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Šutera [-] , J. Hamouz [-] , L. Krůta [-] - L. Řepka [-] , M. Medřický [-] , M. Hájek [-] (67. M. Chládek [-] ) , J. Paseka [-] , R. Žalud [-] - P. Ledvinka [-] (82. H. Minařík [-] ) , J. Jelínek [-] -

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - R. Konvalinka [-] (90. J. Koukal [-] ) , P. Bradáč [-] , J. Kail [-] , P. Hrbek [-] , T. Růžička [-] , J. Melč [-] (71. M. Vágner [-] ) , V. Kinter [-] , J. Kloub [-] (61. J. Koukal [-] ) , L. Ilberg [-] (85. A. Alijevič [-] ) , J. Linc [-] (34. M. Haluza [-] )

ŽK: 44. P. Ledvinka , 80. R. Žalud - 85. T. Růžička .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - ŘÍHA Michael, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.