Kroučová přišla o vítězství v posledních minutách


Branky


88. J. Knor - 15. M. Císař
0

Zavidov - Na hřiště Zavidova zajížděla Kroučová, která se nachází ve spodní části tabulky. Zavidov hrající klidný střed šel do zápasu jako papírový favorit, ale na to se ve fotbale nehraje. Tento zápas byl toho pravým příkladem. Domácí měli co dělat, aby zápas dostali vůbec do nerozhodného stavu, což se jím na poslední chvíli povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štiller držel naděje domácích

Domácí se potýkali s problémem dát dohromady základní jedenáctku. Museli se obejít bez Zudy, Žďánského, Devery a dvojice Čechů, přičemž ten starší byl k dispozici alespoň na lavici, kdyby bylo nejhůře.

 

Začátek zápasu začala rezerva hodně vlažně a Kroučová se snažila jít rychle do vedení. První šance Kroučové přišla již v 1', kdy dlouhý pás jednoho z hráčů Kroučové našel na hranici velkého vápna Husáka, jehož velkou šanci brankář Štiller pádem pod nohy zmařil a míč vyrazil do bezpečí. Hra domácích nadále nevypadala vůbec dobře.

 

Za své vzala 15', kdy po rohovém kopu měli hosté několik střel na branku. Tu první Štiller zneškodnil, druhou zastavil jeden z hráčů, ale nedokázal ji dostatečně odvrátit do bezpečí, ale pouze na velké vápno, kde se o střelu pokoušel další hráč Kroučové, jehož střela byla zblokována. Míč se odrazil k hostujícímu útočníkovi, který tváří v tvář Štillera opět nepřekonal, míč se odrazil k Plincnerovi, kterého hostující hráč atakoval šlapákem, což neposoudil sudí Polívka jako faul a Kroučová konečně dotlačila míč do sítě. Posledním, kdo se dotkl balónu, byl Císař - 0:1. Za protesty proti neodpískanému zákroku uviděl žlutou kartu domácí brankář.

 

Po inkasovaném gólu se Zavidov snažil vyrovnat, ale štěstí mu nebylo přáno. Střelu na přední tyč od Faigla Tomeš vyrazil, se střelou Knora si poradil trochu se štěstím a volejbalovým způsobem. Další šance Kroučové přišla před koncem první půle. Byl u toho opět Husák, který dostal opět dlouhý pas za obranu, ale u něj byl opět včas Štiller a pádem pod nohy míč na poslední chvíli vyrazil. Do kabin se šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích.

Vyrovnání v závěru utkání

O poločas se snažil domácí trenér Plincner s Petrem Čechem st. hráče nabudit a zkvalitnit hru, protože ta nebyla nikterak oslnivá. Na druhé straně byl jistě důvod ke spokojenosti. Proslov v kabině pomohl a druhou půli byli na place domácí lepším týmem. Neměli ale v tomto zápase potřebné štěstí a klid v zakončení. Náznaky šancí měl A. Kraus, Knor nebo Vitner, ale vše bez gólového efektu.

 

Na druhé straně měl velkou šanci na rozhodnutí zápasu Husák, který se prodral až před Štillera, který následnou střelu mezi tyče stihl vyrazit. Od té doby aktivita hostí skončila a Zavidovští se dostávali do tlaku a snažili se vyrovnat. Po dalších náznacích šancí se dočkali v 88' vyrovnání, kdy srovnal stav utkání Knor, když poslal míč pod Tomešem - 1:1.

 

V 90' mohlo být na domácí straně ještě veseleji, ale střelu jednoho z domácích hráčů stačil robinsonádou Tomeš vyrazit. Po této akci sudí Polívka utkání ukončil a o dalším bodu musely rozhodnout penalty.

Pátá remíza, pátá výhra

Domácí rezerva má za sebou čtyři penaltové rozstřely a všechny úspěšné. Hosté jsou v tomto ohledu padesátiprocentní. Na domácí straně všichni proměnili, kdežto na straně druhé byly proměněny poue dvě penalty, kdy jedna skončila na tyči Štillerovi svatyně a další vedle. Zavidov tak bere dva body, Kroučová si odváží alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Jiří Plincner - trenér: ,,Zápas, ve kterém jsme čekali až dostaneme gól, jsme hráli bez chuti a pohybu. Druhý poločas byl už lepší, ale vyrovnání přišlo v 88. minutě a to už bylo na zvrat zápasu pozdě. Penalty to už je loterie, ve které jsme uhráli 2 body."




Počet diváků: 40. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.