2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


20. R. Konvalinka , 28. J. Melč - 21. S. Rous , 41. J. Číhař (p.) , 61. J. Číhař , 63. R. Topinka
0

Janov - Na specifické hřiště Janova zajížděla zkušená Olympie, která zde měla jasný cíl - vyhrát. Hráči rakovnického klubu se netají tím, že chtějí soutěž vyhrát. Domácí Janov se s největší pravděpodobností zachránit nedokáže, a tak soutěž dohrává. Utkání nabídlo velice zajímavý vývoj!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov byl lepší

Do utkání vstoupili překvapivě o něco aktivnějí domácí, kteří hráli s klidem a více drželi míč na svých kopačkách. Olympie jako kdyby se hledala a byla to právě ona, kdo jako první inkasoval. Ve 20' otevřel gólový účet zápasu Konvalinka - 1:0. Olympie ale přišla s bleskovou odpovědí, když se hned následující minutu prosadil Rous a bylo vyrovnáno - 1:1.

 

Janov byl i přes inkasovanou branku nadále aktivnějším týmem a ve 28' se dočkal zasloužené branky! Domácí měli příležitost trestného kopu, po jehož zahrání hostující defenziva nedokázala dostoupit Melče, který strhl vedení na stranu svého týmu - 2:1. Olympii se do poločasu podařilo vyrovnat. Ve 41' se probíjel Rous do vápna a trochu zbytečně jeden z obránců fauloval. Míč si postavil na penaltový puntík Číhař a skóroval - 2:2. Tento okamžik byl také tím posledním, co první půle nabídla.

Bouřka v kabině

O poločas v šatně Olympie byl slyšet zvýšený hlas jak nespokojeného a dobře hrajícího Havla, tak i trenéra Sýkory. Po úvodním hvizdu druhého poločasu se tato bouře stala účinnou a Olympie začla hrát. I přes dobrý výkon Janova to byli právě hosté, kteří se dočkali branky. Krátce po hodině hry zahrával Kokšál rohový kop, po kterém následovala skrumáž několika hráčů ve vápně a od jednoho z nich, konkrétně od jeho zad, se míč odrazil za Kopáčka - 2:3.

 

Hosté nadále pokračovali s aktivitou, drželi míč, hráli s klidem a oproti prvému poločasu předvedli dobrý výkon. Dvě minuty po vedoucí brance přišla další a nutno říci, že uklidňující. Ta zároveň znamenala poslední gólový záznam utkání, ve kterém byli přítomní diváci svědky dvou rozdílných poločasů. Nutno říci, že Janov se prezentoval velice dobrým výkonem.

 

Pro Olympii se tak jedná o důležité tři body v boji o prvenství v soutěži. Janov má prohraným zápasem téměř jistě stvrzený sestup.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí: ,,Dnes jsme podali jeden z našich nejlepších výkonů během celé sezóny. Dvakrát jsme se v první půli dostali do vedení, avšak soupeř dokázal dvakrát vyrovnat. Škoda neproměněné šance za stavu 2:1, pokud by se nám povedlo skórovat, věřím, že značně nervózní soupeř by se vnitřně rozložil. Naopak přišlo v závěru poločasu vyrovnání z pokutového kopu a ve druhé půli nešťastný třetí gól po odrazu od našeho obránce. Potom si zkušení hosté již náskok pohlídali a v závěru se jim povedlo vstřelit i uklidňující branku. Do konce jara zbývají poslední tři zápasy. Ještě flintu do žita neházíme, pokusíme se získat maximum bodů a dohrát soutěž ze ctí, ale jelikož se Lánům pod píšťalkou Marka Titlbacha povedlo v Kroučové naplno bodovat, naše setrvání v nejvyšší okresní soutěži je zřejmě již otázkou zbožného přání."

Olympie Rakovník
Martin Havel: ,,Každý tým má stejné podmínky. Jak každý ví, hřiště v Janově je jedno z nejhorších na okrese. Nastoupili jsme s tím, že je Janov outsider a že dáme hodně gólů, že to přijde samo. Janov šel do vedení, první poločas byl lepší. Do poločasu jsme naštěstí vyrovnali a šli tak do druhého poločasu za remízového stavu. O poločas byla bouřka v kabině, kde jsem si vzal hlavní slovo a zvýšeným hlasem jsem jasně řekl, že musíme výkon o 100% zlepšit, vykašlat se na rozhodčího, který měl své věci... I Tonda Sýkora zvýšil hlas a dal tak jasně najevo svou nespokojenost. Druhý poločas jsme začali hrát, dali dva slepené góly a bylo po Janovu. Jinak naše obrana byla špatná, ale jdeme za vítězstvím. Byl to ale hrozný zápas."



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - R. Konvalinka [-] , P. Bradáč [-] , J. Kail [-] , P. Hrbek [-] , T. Růžička [-] , J. Melč [-] , L. Ilberg [-] (61. M. Haluza [-] ) , J. Kloub [-] (75. J. Koukal [-] ) , J. Koukal [-] (36. M. Vágner [-] ) , J. Linc [-]

Olympie Rakovník
P. Procházka [-] - R. Topinka [-] (80. A. Sýkora [-] ) , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , S. Rous [-] , M. Karnafel [-] , V. Eck [-] , M. Havel [-] , M. Němec [-] , B. Koch [-]

ŽK: 30. S. Rous , 32. Z. Špimr , 52. M. Kokšál .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.