1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra v Kroučové je důležitým krokem k záchraně


Branky


0

Kroučová - Zápas dvou celků ze spodní části tabuly nabídlo 23. kolo rakovnického OP. Na hřiště Kroučové, která si vede v tabulce lépe než soupeř, zajížděly Lány, které řeší záchranářské problémy. Druhý nejméně skórující celek soutěže svou domácí pevnost neuhlídal a Lány si tak odvezly cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří svou snahu přetavili v gól již v 9', kdy se prosadil hlavou Švolba - 0:1. Lány nadále chtěly hrát a byla na nich vidět chuť k zápasu. Další branka padla v 17', kdy se prosadil Keller a navýšil tak vedení svého týmu - 0:2. Domácí byli dvěma góly zaskočeni a hostující tým si nadále zbytek poločasu ohlídal a do kabin šla Kroučová s dvougólovým mankem.

Gól přímo z rohu

Hlavně nic nepodcenit a hrát až do konce. To bylo jistě hlavním tématem v kabině Lán. Střídající Mocsonoky krátce po zahájení druhé půle měl obrovskou šanci, když se řítil sám na Tomeše. Ten jeho zakončení výborným zákrokem vytěsnil mimo tři tyče a udržoval tak naději Kroučové na bodový zisk. Čas plynul a domácí před sebou měli stále dvoubrankové manko.

 

V 76' měla Kroučová k dispozici rohový kop, ke kterému se postavil Husák. Jeho točený centr směřoval na přední tyč, která byla špatně zajištěná a míč skončil v síti - 1:2. Kroučová v poslední patnáctiminutovce dokázala vyvinout tlak, ale na vyrovnání to nestačilo, a tak se mohli radovat hosté.

 

Pro Lány to bylo důležité vítězství, neboť Senomaty prohrály v Mutějovicích. Do konce soutěže zbývají tři kola a ve hře je tak devět bodů, kterých budou chtít zachraňující se celky získat co nejvíce.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka: ,,Konečně výhra! Po několika neúspěšných kolech jsme se dočkali výhry. Oproti jiným zápasům se nám povedl začátek. Počáteční tlak se nám vyplatil hned v 9. minutě. Nepolevili jsme a přineslo to v 17. minutě další vstřelenou branku. Fotbal to pohledný nebyl, ale pro nás hodně důležité 3 body!"



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Císař [-] , M. Kiss [-] , R. Janek [-] , J. Vančura [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

SK Lány
L. Novák [-] - I. Rybář [-] , V. Rybář [-] (46. L. Mocsonoky [-] ) , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] , J. Matějka [-] , D. Keller [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 35. M. Kiss , 67. L. Vajnar , 74. J. Škuthan , 83. T. Bohatý - 67. I. Rybář , 73. J. Loskot , 74. M. Rajgl , 80. L. Mocsonoky .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Titlbach Marek - ŠKUTHAN Tomáš (N), HUMR Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.