Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice v čele se čtyřgólovým Jeníčkem porazila Kolešovice


0

Jesenice - Na velké hřiště Jesenice zajížděly v rámci 23. kola rakovnického OP Kolešovice, které podzimní duel prohrály až po penaltovém rozstřelu. Před zápasem byl mezi těmito týmy rozdíl 12 bodů, a tak šla do zápasu jako favorit domácí Jesenice, která si domácí zápas pohlídala a zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jeníčka

Do zápasu šli jako favorité domácí, ale hned ve 4' udeřilo na druhé straně, když skóre zápasu otevřel hostující Holeček - 0:1. Domácí gól nepoložil, ba naopak. Jesenice šla za vyrovnáním, které ve 14' zařídil Jeníček, který tak započal svou střeleckou show - 1:1. Na další branku příchozí diváci čekali až do 30', kdy se prosadil opět Jeníčkem a svým druhým zásahem strhl vedení na stranu svého týmu - 2:1.

 

Uběhly sotva dvě minuty a byl to opět Jeníček, který tak zkompletoval svůj čistý hattrick - 3:1. Už se zdálo, že tímto výsledkem prvá půle i skončí, ale s gólem do šatny přispěchal hostující Zuska, který tak snížil krátce před konečným hvizdem - 3:2.

Domácí si zápas pohlídali

Pro Kolešovice nebylo nic ztraceno. Jednogólové manko není nic velkého, říkali si jistě hosté v kabině. V 50' ale už tak optimističtí, jelikož se k balonu dostal opět Jelínek a svým čtvrtým zásahem navýšil vedení Jesenice - 4:2. Domácí hráli s větším klidem, kdežto Kolešovice se snažily o snížení, ale Jesenice držela častěji míč na svých kopačkách a znemožnila tak soupeři zisk gólové šance.

 

V 64' zásluhou Kotka navíc navýšila své vedení - 5:2. Když se navíc prosadil střídající mladík Kolář v 73', hosté již byli bez šance - 6:2. Přesto se ale čestného gólu dočkali, a to když se prosadil v poslední desetiminutovce kapitán Polánek - 6:3.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - J. Mutínský [-] , Z. Balý [-] , F. Horvát [-] (61. D. Kapoun [-] ) , P. John [-] , D. Jeníček [-] (68. D. Kolář [-] ) , P. Kotek [-] , J. John [-] (51. M. Kohout [-] ) , J. Pfejfer [-] , P. Altman [-] , V. Fiala [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Holeček [-] , M. Štícha [-] , J. Holeček [-] (54. T. Luksch [-] ) , M. Houška [-] (61. A. Jelen [-] ) , M. Hořejší [-] , J. Kovář [-] , O. Ridzoň [-] , J. Herink [-] , D. Polánek [-] , V. Zuska [-]

ŽK: 77. M. Kohout - 88. M. Holeček .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.