Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřicáté narozeniny Míry Chládka výhrou Lišan neskončily


0

Lišany - Domácímu celku se v jarní části zpočátku nedařilo a když už přišel dobrý výkon, chybělo trochu toho fotbalového štěstíčka. Soupeřem byla Olešná, která chtěla z tohoto zápasu vytěžit maximum. To se jí i přes urputný boj a snahu domácích povedlo a odvezla si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polášek režíroval vedení Olešné

Olešná si hned v úvodních pěti minutách, proti jedné lišanské, vytvořila tři tutovky včetně nastřeleného břevna. Do vedení však šla dost šťastným gólem, když si nepovedený Ivančíkův centr z pravé strany srazil brakář Řepka do vlastní sítě - 0:1. Domácí Lišany to ale nepoložilo, vyrovnaly hru a snažily se také o vyrovnání skóre. Jenže střely hlavou Ledvinky ani Krůty si cestu do sítě nenašly a Bagi v samostatném úniku po přímočarém vysunutí od J. Hamouze ztroskotal na dobře chytajícím Pavlíčkovi.

 

A tak po půlhodině hry o sobě zase dala vědět Olešná. Nedůrazně bráněný R. Polášek si navedl balón zleva na střed, vypálil zpoza šestnáctky a trefil přesně k Řepkově pravé tyči - 0:2. Lišanští si pak pomyslný kalich hořkosti vypili těsně před půlí, když R. Polášek vystihl rozehrávku domácího Šutery, s T. Vodrážkou vyřešil situaci dva na jednoho kolem stopera Chládka a nedal lišanskému gólmanovi sebemenší šanci - 0:3.

Obrat Lišan na body nestačil

Do druhého dějství nastoupili domácí se snahou pokud možno již neinkasovat a pokusit se alespoň vstřelit branku. To se podařilo hned v 52', když Ledvinka kolmicí vysunul aktivního Jelínka, ten upláchl oběma hostujícím stoperům a s chladnou hlavou vrátil Lišany do hry - 1:3. Hosté vstoupili do druhé půle až příliš bohorovně a přestali běhat, a tak Jelínek byl za chvíli u další zajímavé situace, když po jeho střele zaskakoval za gólmana na brankové čáře obránce.

 

Po hodině hry nicméně znovu zaúřadovala lišanská útočná dvojice. Ledvinka ideálně prostrčil balón do vápna na Jelínka, který pohotově vypálil a s pomocí teče bránícího hráče vstřelil kontaktní gól - 2:3. Vzápětí se mohli po Krůtově chybě v rozehrávce radovat hosté, ale Chládek na brankové čáře vyhlavičkoval míč za zády již překonaného Řepky. V 70' si oba lišanští útočníci vyměnili role. Jelínek si na pravé straně zpracoval pas od L. Řepky, odcentroval a Ledvinka na zadní tyči hlavou vymetl šibenici - 3:3.

 

Domácí dotáhli třígólový rozdíl a dále útočili. V 78' nicméně znovu zachybovali, když si na pravé straně zpracoval J. Hamouz míč příliš daleko od nohy. Toho se zmocnil R. Polášek, utekl, a byť byl J. Hamouzem dostihnut a ještě zakřižován Chládkem, šikovně křižně vypálil a balón dokonale zaplul za zadní Řepkovu tyč - 3:4.

 

Lišany nyní vrhly vše do útoku a Olešná hrozila z brejků do otevřené obrany, takže o zajímavé situace před oběma brankami až do samotného závěru nebyla nouze. Gól však již nepadl a lišanští tak proti favoritovi nakonec ztratili zápas, ve kterém se jim podařilo smazat třígólové manko.  



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch - trenér: ,,V silně okleštěné sestavě, bez Žaluda a Minaříka, se zraněným Medřickým pouze na lavici a se sebezapřením nastoupivšími zraněnými Krůtou a Šuterou, jsme chtěli odehrát kvalitní zápas už proto, že lišanský srdcař a dlouholetý kapitán Míra Chládek ve své dvacáté sezóně v klubu v den zápasu oslavil své čtyřicáté narozeniny a znovu nastoupil s kapitánskou páskou. V první půli (0 : 3) jsme měli dobré pasáže, ale udělali příliš mnoho chyb a neproměnili šance. Ve druhé (3 : 1) jsme se po brzkém snížení úžasně zvedli, dokázali manko smazat, avšak poté inkasovali rozdílový gól. Za výkon po obrátce jsme si zasloužili remízu, nicméně prohráli jsme se vztyčenou hlavou, což kvituje i lišanský oslavenec, který by tímto chtěl všem hráčům poděkovat za předvedený výkon, důstojný oslavě jeho významného životního výročí."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Šutera [-] , J. Hamouz [-] , L. Krůta [-] (83. M. Medřický [-] ) , M. Chládek [-] - M. Hájek [-] , M. Bagi [-] , L. Řepka [-] , V. Hamouz [-] - J. Jelínek [-] , P. Ledvinka [-] (75. J. Paseka [-] ) -

FC Olešná
T. Pavlíček [-] - T. Vodrážka [-] , P. Telvák [-] (90. M. Sládek [-] ) , L. Helebrant [-] , M. Polášek [-] , R. Zadák [-] (70. K. Köhler [-] ) , L. Majba [-] , R. Polášek [-] , J. Karas [-] , K. Ivančík [-] , A. Hlavsa [-]

Počet diváků: 47. Rozhodčí: KUČERA Jiří - BOHATÝ Pavel, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.