Mutějovice odváží bod z horké luženské půdy


Branky


55. R. Pokorný - 66. L. Roubík (p.)
0

Lužná - Domácí celek se netají postupovými ambicemi. Ve 22. kole přivítal na svém hřišti Mutějovice, které sem rozhodně nepřijely prohrát. Zápas byl vyrovnaný do samého závěru a rozhodovat tak musely pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minuta ticha pro Milana Šnajdra

Úvod zápasu byl ve znamení minuty ticha, kterou všichni přítomní na stadionu uctili zesnulého předsedu Sparty Milana Šnajdra, který náhle tento týden zemřel.

 

Úvod utkání nabídl mírnou převahu Chmelařů, kteří se dostávali do šancí, ale ty likvidoval buď brankář Duda nebo luženská defenziva. Sparta si žádné šance nedokázala vytvořit. Mutějovická defenziva byla alespoň v prvním poločase nad její síly a jelikož žádnou branku diváci neviděli, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Červená karta pro Sattlera

Ve druhé půli se diváci přeci jen gólů dočkali. V 55' se domácím poprvé povedlo překonat hostující obranu a zásluhou kanonýra Pokorného otevřeli gólový účet zápasu - 1:0. V 66' se Mutějovičtí dostali k rychlému protiútoku, pronikli až do vápna, kde zazněla píšťalka sudího Říhy a jeho paže mířila na penaltový puntík. Možnost vyrovnání z pokutového kopu využil L. Roubík - 1:1.

 

V poslední dvacetiminutovce se oba týmy snažily zvrátit výsledek na svou stranu, vytvářely si šance a k vidění byl atraktivní fotbal. V 79' obdržel druhou žlutou kartu v zápase hostující Sattler, který tak zbytečně oslabil svůj tým zakopnutím balónu v přerušené hře. Ke konci zápasu dokázala Lužná vstřelit branku, která ovšem nebyla uznána. Žádný regulérní gól tak do konce základní hrací doby nepadl a rozhodovat musel penaltový rozstřel.

Dva body zůstávají v Lužné

Pro Spartu skončilo teprve druhé utkání remízou a hráči s vidinou postupu do vyšší soutěže podruhé v penaltovém rozstřelu zvítězili a připsali si tak důležité dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác - vedoucí týmu: ,,Hrál se pohledný zápas a mohu říci, že jsme přivítali zatím nejlepší celek OP, který se představil na našem hřišti. Škoda neuznaného gólu v závěru utkání, ale remíza je spravedlivá pro obě mužstva. Po druhé jsme byli šťastnější při penaltách a získali jsme tak další body do tabulky OP."




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Říha Michael - BOHATÝ Pavel, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.