Senomaty udělaly důležitý krok k záchraně!


Branky


18. R. Trešl , 70. Z. Eichler - 29. P. John , 60. J. Pfejfer (p.)
0

Senomaty - Druhý domácí zápas po sobě sehrály Senomaty, které jsou na tenké hranici mezi udržením se a sestupem. Předešlé kolo vyhráli Berani s Kroučovou, nyní je čekala papírově silnější Jesenice. Senomaty se však nezalekly a Jesenici na penaltové kopy porazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Domácí lodivod Jiří Kučera stanovil jasně danou taktitku - hrát na brejky, což dělalo Jesenici problémy. Hosté zase vsadili na kombinaci a to bylo zase vodou na jejich mlýn. Po kombinační stránce táhl Jesenice především Pfejfer, který tvořil hru hostů. V 18' padla první branka utkání, kterou měl na svědomí Trešl - 1:0. Jesenice se ale ve 29' dočkala vyrovnání, když se prosadil John - 1:1.

 

První poločas nadále nabídl šance na obou stranách. Senomatší nastřelili tyč Řehořovi svatyně, na druhé straně je několika dobrými zákroky podržel Kučaba. Do poločasu už žádná branka nepadla a šlo se tak do kabin za nerozhodného stavu.

Pfejfer korunoval svůj výkon gólem

Do druhého poločasu nastoupily oba celky se stejnou taktikou. Opět byly k vidění šance na obou stranách, ale gólově se jako první v druhém dějství prosadil po hodině hry Pfejfer, který tak korunoval svůj výborný výkon gólem - 1:2. Domácí přispěchali s odpovědí po deseti minutách, když se prosadil Eichler a vyrovnal tak stav utkání - 2:2. Jelikož další branku diváci neviděli, šlo se tak do penaltového rozstřelu.

Kučaba svůj tým podržel

Jesenice se touto remízou stala nejvíce remízujícím týmem soutěže, když si připsala celkem sedmý nerozhodný stav. Senomaty remizovaly potřetí a už jen zisk jednoho bodu pro ně byl jistě úspěchem. Penaltová loterie skončila až v 10. sérii vítězstvím domácích! Za domácí se neprosadil Hůla, který poslal svou ránu do tyče. Kučaba dvě penalty zlikvidoval a svým výkonem nejen v zápase, ale i v penaltovém rozstřelu, pomohl svému týmu k cenným dvoum bodům. Papírově silnější Jesenice si tak odvezla pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Zdeněk Eichler: ,,Do zápasu jsme šli s taktikou na brejky a Jesenici to dělalo problémy. Hosté nás přehrávali kombinačně. Šance byly na obou stranách, trefili jsme tyč a hodně nás podržel brankář Kučaba. Za Jesenici hrál dobře Pfejfer, který tvořil hostům hru a byl aktivní. Zisk dvou bodů je pro nás velkým úspěchem. Penalty jsou vždy loterií."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - SEDLÁČEK Petr, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.