J. Číhař 74. (p.)
M. Beneš 84.
V. Eck 87.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie prokázala zkušenost a porazila Ohnivce


Branky


74. J. Číhař (p.) , 84. M. Beneš , 87. V. Eck - 10. P. Šnídl
0

Rakovník - Šlágr kola se odehrál na Zátiší, na domácím stadionu rakovnické Olympie, která zde přivítala Ohnivce z Městečka. Hostům se v jarní části příliš nedaří, čehož chtěla Olympie jistě využít. To se jí také povedlo a i když nebyla fotbalovějším týmem, díky zkušenosti a bojovnosti zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Ohnivců

Do utkání nastoupili domácí v oslabené sestavě. Museli se obejít bez zraněného Kokšála s T. Kochem a Němce, který si plnil pracovní povinnosti.

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Městečka, kteří na domácí celek doslova vlétli a k ničemu ho nepustili. Ohnivci se od začátku utkání prezentovali fotbalovostí, kdež to Olympii chyběl pohyb a tempo soupeře nedokázala zachytit.

 

První gól padl v 10' po zmatku v domácí defenzivě, kdy obranný blok vystoupil a nechal osamoceného P. Šnídla, který zužitkoval centr ze strany hřiště a přesně umístěnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení - 0:1. Do konce poločasu panoval stejný obraz hry, při kterém byla hostujícím hráčům až na škodu přílišná fotbalovost, na kterou dopláceli v koncovce. Jelikož žádný gól už nepadl, tak šli hosté do kabiny s jednogólovým vedením.

 

Obrat Olympie

Od začátku druhého poločasu navázalo Městečko na první úspěšnou půli a soupeře nadále přehrávalo. Technickým fotbalem Ohnivci k ničemu domácí nepouštěli, ale sami se také nedokázali prosadit. Bylo to nejen kvůli spoustě překombinovaných akcí, ale také kvůli zkušenosti a bojovnosti domácích fotbalistů, které je držely v naději na zvrácení nepříznivého výsledku. Stoperská dvojice Eck - Havel odehráli velmi dobré utkání, když dokázali eliminovat spousty šancí.

 

Takovýto obraz hry trval až do 74' a krásné akce domácích, po které následoval faul v pokutovém území na Číhaře. K exekuci pokutového kopu se postavil sám faulovaný a srovnal stav zápasu - 1:1. Vyrovnávací gól vrátil Olympii do hry a rázem převzala otěže zápasu do svých rukou a začla si vyvíjet tlak.

 

Snažení Olympie gólově vyústilo v 84', kdy se prosadil Beneš, který chtěl centrovat míč do vápna. Ten mu ale sjel po šajtli a skončil za zády Procházky - 2:1. Tři minuty poté domácí své vedení navýšili. Po rohovém kopu se prosadil nikým neatakovaný Eck, který tak stanovil konečné skóre zápasu - 3:1.

 


Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel: ,,Městečko bylo fotbalovější, přehrávalo nás. Ze začátku nám chyběl pohyb a nedokázali jsme srovnat tempo. Soupeř se snažil vše hrát "do kuchyně", což byla jejich "cesta do hrobu". My jsme jejich finální přihrávky ustáli a zlikvidovali. Vítězství nebylo zasloužené, ale utkání jsme bojovným výkonem dovedli do vítězného konce. Z minima jsme vytěžili maximum, protože jsme si příliš šancí nevytvořili. Chtěl bych poděkovat týmu za bojovný a poctivý výkon. Dokázali jsme, že se dá hrát s každým. Pochválit musím Vencu Ecka a Roberta Koláře, kteří odehráli dobré utkání. Na druhé straně nám dělal problémy Petr Šnídl. Chvála patří také arbitru Davidu Svobodovi, který odřídil utkání s velkým přehledem."




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Procházka [-] - Z. Špimr [-] , S. Rous [-] , J. Číhař [-] , B. Koch [-] , R. Kolář [-] , D. Asník [-] , M. Beneš [-] , M. Havel [-] , V. Eck [-] , Z. Křováček [-] (20. R. Topinka [-] )

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Kučera [-] , T. Heger [-] , D. Jun [-] , J. Chládek [-] - J. Hadrava [-] (72. P. Baba-Musah [-] ) , P. Blabla [-] , V. Prokop [-] (80. J. Loder [-] ) , J. Urban [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-]

ŽK: 6. B. Koch - 70. J. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA David - POLÍVKA Zdeněk, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.