S. Rous 12. (vl.)
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie nadělila Olešné pět branek


Branky


12. S. Rous (vl.) - 14. Z. Špimr , 23. B. Koch , 42. R. Kolář , 70. M. Kokšál , 76. S. Rous
0

Olešná - Souboj sousedních týmů v tabulce nabídlo 21. kolo II. třídy. Nejlépe střílející celek soutěže zavítal na hřiště Olešné, kde obě mužstva čekal nelehký zápas. Výsledkem hry zkušeného týmu z Rakovníka byla pětigólová výhra!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní vlastní gól

Při pohledu na sestavy týmu nabídl tento zápas např. souboj brankářů dvou generací. Na domácí straně dostal příležitost Pavlíček, který tak nahradil Fiedlera a na druhé straně strážil svatyni zkušený Procházka. V dresu domácíh chyběl R. Polášek, což byla pro Olešnou velká absence.

 

Úvod zápasu nabídl hned ve 12' vlastní gól, který si na své konto připsal Rous a domácí šli do vedení - 1:0. Dvě minuty poté už bylo vyrovnáno zásluhou Špimra - 1:1. Ve 23' vsítil branku nestárnoucí Koch a poslal tak svůj tým do vedení - 1:2. Krátce před koncem poločasu Olympie ještě navýšila své vedení Koláře - 1:3.

Olympie si pohlídala vítězství

Do druhého dějství šla Olympie s dvougólovým náskokem, který si chtěla pohlídat. To se jí také dařilo a v 70' dokonce navýšila své vedení, když se prosadil zkušený Kokšál - 1:4. Konečnou podobu skóre upravil Rous, který dal svůj druhý gól v zápase, ovšem do sítě Olešné teprve první - 1:5. Další branku příchozí diváci neviděli, Olympie si pohlídala vedení a do Rakovníka vezla plný počet bodů.



Sestavy


FC Olešná
T. Pavlíček [-] - Z. Kandler [-] (55. J. Jirásek [-] ) , K. Köhler [-] , M. Vodrážka [-] , M. Sládek [-] , T. Procházka [-] , L. Majba [-] , J. Procházka [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-]

Olympie Rakovník
P. Procházka [-] - Z. Špimr [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , S. Rous [-] , R. Kolář [-] , B. Koch [-] , M. Němec [-] , M. Havel [-] , V. Eck [-] , P. Klátil [-]

ŽK: 25. K. Köhler , 65. M. Vodrážka - 31. J. Číhař , 45. M. Kokšál .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - RÁC Vlastimil (N), TOPINKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.