0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

Městečko - Šlágr kola mezi domácím Městečkem a hostující Kněževsí byl na programu 21. kola II. třídy. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, kde se bude hrát do poslední minuty a to se také stalo! O vítězi musela rozhodnout po bezbrankové remíze penaltová loterie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábík neproměnil penaltu

V základní sestavě Městečka se po dlouhé době objevil brankář Procházka. Začátek utkání nabídl pomalejší pasáž, kdy se oba týmy jakoby teprve oťukávaly. Ve velkých šancí Městečka se objevil dvakrát Hajný, ale nemířil přesně. Další šancí byla střela z úhlu Urbana, která ale postrádala brankové parametry.

 

Krátce před koncem poločasu zahrál ve vápně rukou Heger a Kněževes mohla otevřít skóre utkání z penalty. Tu si vzal na sebe Vrábík, ale trefil pouze tyč Procházkovi svatyně. Do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy.

Bez gólu na obou stranách

Druhá půle nabídla rychlejší fotbal, kdy se oba celky pokoušely zejména o střely za vápnem, ale žádná z nich nenašla cestu za záda gólmanů. Největší šanci druhého poločasu měl na noze Urban, když postupoval sám na Lennera, ale zamířil těsně vedle. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou a šlo se do penalt.

Sedmá série rozhodla o vítězi

Penaltová série skončila po neproměněné penaltě Hegera až v sedmé sérii, po které se radovala Kněževes. Ohnivci tak z páté remízy nepřidali další penaltovou výhru, jejich soupeř po šesté remíz dovedl penaltový rozstřel do vítězného konce celkem počtvrté.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Kučera [-] (45. J. Loder [-] ) , D. Jun [-] , J. Chládek [-] (70. J. Bařtipán [-] ) , T. Heger [-] - J. Urban [-] , P. Baba-Musah [-] (45. V. Prokop [-] ) , J. Hadrava [-] , P. Blabla [-] , O. Kučera [-] - M. Hajný [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] (46. R. Vaníček [-] ) , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 59. P. Kollár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ŠIPOŠ Jan, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.