1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Janově! Domácí uhráli remízu s rezervou Zavidova


Branky


0

Janov - Na hřiště posledního Janova zavítala rezerva Zavidova, která si chtěla odvézt tři body. Úvodní branka Vitnera tomu dosti napomohla, ale domácí hned následující minutu srovnali a zápas šel tak do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas

Zavidov měl před zápasem problémy se sestavou, když na lavici seděl brankář Kraus a 54 letý Nágl. V 5' si navíc obnovil zranění Čech ml. a do hry tak musel zasahovat právě Kraus. Hosté začali aktivně, když zahrozili hned po 30 sekundách. Následně se hrál celkem nezáživný fotbal, kde měli jistou převahu domácí. Nutno podotknout, že se utkání hrálo na opravdu hrbolatém hřišti, ktere stěží připomínalo fotbalový trávník. Proto se oba týmy uchýlili k nakopávání míčů, bez přílišné snahy o kombinaci.

 

Za hosty zlobil převážně mladík Knor, ale defenziva Janova si vše ohlídala. Domácí se spoléhali na útočníka Petáka, který dokonce nastřelil tyč Štillerovi brány.

Po obdržené brance rychlá odpověď

V druhé půli se zavidovská rezerva zvedla a začala domácí více tlačit. Tlak hostů vyvrcholil po hodině hry zásluhou Vitnera, kterého do úniku poslal Knor - 0:1. Následující minutu se domácím ale podařilo vyrovnat. Slabši chvilku si vybral brankář Štiller, kterého překvapil nákop jednoho z hráčů Janova a přeskočil ho. Míc doklepl Peták a srovnal tak stav utkání - 1:1.

 

Zavidov se nadále tlačil za vítězstvím, ale chyběla mu finální přihrávka, míč špatně odskakoval a nebo zakročil brankář Kopáček, který vychytal i samostatný únik Knora v 80' a držel tak naděje svého týmu na bodový zisk, o kterém se více rozhodlo v penaltách.

Rezerva potřetí za sebou šťastnější

Penaltová loterie vyzněla lépe pro hosty. Na jejich straně všichni dali, ale na straně domácíh šla jedna penalta do brankové konstrukce a druhou chytil Štiller.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: ,,V tomto zápase jsme chtěli konečně bodovat za tři body a i když jsme odjeli v dosti okleštěné sestavě a po zraněních Čecha a Skoupého jsem musel nastoupit já jako brankář a nestárnoucí 54 letý Nágl, tak jsme měli na půdě posledního Janova vyhrát. Bohužel se dneska na janovském trávníku opravdu nedal hrát fotbal po zemi a museli jsme nakopávat. V tomto zápase jsme neměli žádného rychlíka v sestavě a proto jsme ani nemohli nakopávat míče do volného prostoru. Proto byl celý zápas hlavně o soubojích, kde jsme byli ale líní udělat krok navíc a často jsme souboje prohrávali. Nemyslím si, že bychom podali zase tak špatný výkon, ale prostě nám to dneska nějak nešlo. Musím říct, že si Janov ten bod zasloužil. My to sice hrajeme pro zábavu a o zápasech béčka je vždycky kopa srandy, ale už tu pohodu z kabiny musíme převést na hřiště a soupeře ze spodní části tabulky porážet a ne s nimi hrát utrápenou remízu.



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - R. Konvalinka [-] (46. M. Haluza [-] ) , T. Růžička [-] , P. Hrbek [-] , J. Kail [-] (86. J. Koukal [-] ) , V. Kinter [-] , J. Linc [-] , M. Amler [-] , M. Peták [-] (70. J. Koukal [-] ) , J. Kloub [-] , P. Bradáč [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] , P. Vitner [-] , M. Zuda [-] , P. Čech st. [-] , M. Skoupý [-] (80. Z. Nágl [-] ) , P. Čech ml. [-] (13. A. Kraus [-] ) , M. Vrubel [-] , P. Liprt [-] , J. Knor [-] , D. Devera [-]

ŽK: 41. M. Amler - 34. M. Skoupý , 58. M. Zuda .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - BENDA Milan (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.