1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány doplatily na neproměněné šance a prohrály


Branky


0

Lány - Na hřiště předposledních Lán zavítaly Kolešovice. Od tohoto utkání se dal čekat vyrovnaný boj, což se také potvrdilo. Šťastnější nakonec byli hosté, kteří si odvezli všechny body po těsném vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Příchozí diváci na úvodní branku nečekali vůbec dlouho. V 6' se prosadil kapitán hostujícího celku Zuska a otevřel tak skóre utkání - 0:1. Vedení svého týmu navýšil ve 20' Polánek - 0:2. Obě branky padly po nedůsledné hře a chybě v domácí defenzivě. Dvougólové manko domácí ale nesrazilo do kolen a ve 26' se radovali z gólu Kellera - 1:2. Tento gól byl také posledním v první půli, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení Kolešovic.

Nedáš - prohraješ

Ve druhém poločase byl na hřišti jeden tým. Domácí se snažili s utkáním něco udělat a zvrátit ho ve svůj prospěch. Kolešovice se nedostaly k žádné příležitosti, hrály na udržení výsledku a i přes spoustu šancí a snahu Lán se jim to podařilo. Domácí nebyli schopni vstřelit branku a i když byl celou druhou půli lepší, na zvrácení nepříznivého výsledku to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: ,,Pro nás opět smolný zápas. Bohužel se budu opakovat, ale výsledek neodpovídá průběhu hry. Kolešovice měly tři šance z nichž se jim podařilo dvakrát proměnit. Naše statistika je zhruba patnáct šancí a z toho jeden gól! První chybou byla v začátku hry nezformovaná domácí obrana, kdy nás dvakrát hosté potrestali a už ve 20. minutě vedli 0:2. Naštěstí se nám podařilo poměrně rychle odpovědět a snížit na 1:2. Druhou chybou je naše střelecká absence gólových tref. Od tohoto stavu už se nám bohužel nepodařilo odpoutat a smolně prohráváme 1:2. Nutno dodat, že soupeř se ve druhém poločase skoro ani nedostal za svou polovinu, což jak vidno jim stačilo na udržení výherního stavu."




Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - V. Rybář [-] , J. Loskot [-] , D. Dudášik [-] , J. Krátký [-] (52. D. Jirava [-] ) - D. Keller [-] , Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] , J. Matějka [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Houška [-] , D. Javůrek [-] , O. Ridzoň [-] (82. A. Jelen [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , T. Prais [-] (46. J. Polánek [-] ) , V. Zuska [-] , J. Kovář [-] , P. Matějovský [-] (70. V. Zuska [-] )

ŽK: 41. J. Krátký - 4. D. Javůrek , 80. M. Houška , 87. J. Polánek , 90. M. Štícha , 92. P. Barthel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - VĚTROVEC Josef (N), KROB Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.