1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníček sebral Spartě výhru v poslední minutě!


Branky


0

Jesenice - Na specifické hřiště Jesenice zajížděla Lužná bijící se o postup do vyšší soutěže. Pro domácí je velké hřišti obrovskou výhodou což se potvrdilo nejen v tomto zápase. Jesenice dokázala uhrát remízu a o vítězi rozhodla až penaltová loterie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Pokorný na scénu!

Od úvodu byli aktivnějším celkem domácí, kterým se dařilo více držet míč na kopačkách a soupeře k ničemu nepustili. Po čtvrthodině ale nebyla domácím aktivita co platná. Lužná měla k dispozici trestný kop, kterého se ujal A. Špička. Jeho střelu Řehoř vyrazil jen před sebe, kde si míč našel kanonýr Sparty Pokorný a otevřel skóre utkání . 0:1. Hra se nadále přelévala z jedné strany hřiště na druhou se šancemi na obou stranách. Do konce prvního poločasu ale žádná branka nepadla, a tak skončil první poločas jednogólovým vedením hostů.

Jeníček udeřil za pět dvanáct

Druhý poločas byl obdobou toho prvního s brankovými šancemi na obou stranách. Hosté podnikali rychlé protiútoky a zejména Vejvoda dělal velké problémy obraně domácích. Domácí neustále posílali nebezpečné centry do vápna výborně chytajícího Dudy, který je bezpečně likvidoval. Když už se zdálo, že Sparta odveze cenné tři body, tak přišel v poslední minutě další centr do vápna po rohovém kopu, který si našel domácí kanonýr Jeníček, odpoutal se od svých strážců a hlavou vyrovnal - 1:1.

 

Lužná se tak mohla výrazně přiblížit postupu výhrou venku, ale zejména domácí Jeníček byl proti, když Spartě sebral tři body v samém závěru.

Luženské poprvé se stalo vítězným

Pro hostující Lužnou to byla první remiza v soutěži, Jesenice remizovala už pošesté! Zkušenosti s pokutovými kopy ale nebyly na straně domácích, ale právě hostů! Ti si tak připsali cenné dva body za cestou do vyšší soutěže, domácí berou jen jeden.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: ,,V utkání bylo k vidění hodně důrazu a brankových příležitostí. V těch domácích hrál hlavní roli brankář Duda, který svůj výborný výkon korunoval v penaltovém rozstřelu. Jinak hráči podali velmi kvalitní bojovný výkon."



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - V. Fiala [-] , D. Brda [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , J. John [-] , F. Horvát [-] , J. Pfejfer [-] , P. Altman [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-]

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Špička [-] , M. Rek [-] , D. Kopernický [-] , J. Staněk [-] - L. Nágl [-] , A. Mašek [-] , S. Fronk [-] , A. Špička [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 30. D. Brda , 55. J. Pfejfer , 60. V. Fiala , 77. J. Mutínský - 10. M. Rek , 30. J. Špička , 78. J. Vejvoda , 89. K. Krumhanzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - WOROFKA Miroslav (N), FIALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.