Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chmelaři nadělili bůra Lišanům


Branky


0

Mutějovice - V minulém kole se Chmelaři na Olympii nesešli, ale v tomto zápase byli v plné síle. Lišanům se v posledních zápasech nedařilo a chtěli to jistě zlomit. To se jim nepodařilo, od domácích celkem pětkrát inkasovali a odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Chmelařů

U Mutějovic hodně záleží na tom, jestli se sejdou či nikoliv. V minulém kole se nesešli, ale v tomto zápase tomu bylo naopak. První desetiminutovka nabídla příchozím divákům hned dva góly do sítě Řepky. Po vlastních chybách v hostující defenzivě otevřel skóre zápasu ve 4' L. Roubík - 1:0. Pět minut po jeho zásahu přidal další Rosa a domácí se radovali podruhé - 2:0.

 

Začátek se Mutějovicím povedl a nadále si vytvářely šance. I Lišany o sobě daly vědět. Hlavně zásluhou Medřického, který dvakrát orazítkoval tyč Aksamitovi svatyně. Po půl hodině udeřilo na druhé straně, když se prosadil Sajner a určil tak konečný stav prvého poločasu - 3:0.

Herně vyrovnaný poločas

Druhý poločas nabídl pěknou podívanou s šancemi na obou stranách. První využitou šanci si připsal na svoje triko v 74' Sajner svým druhým zásahem v utkání - 4:0. Deset minut po něm se radoval z páté branky Bradáč - 5:0. Hostům se podařilo v poslední minutě vstřelit čestný gól, když postupoval sám na Aksamita Bagi, kličkou ho překonal a skóroval do prázdné branky - 5:1.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka: ,,Ani jsme nedoufali, že by se domácí opět nesešli, protože na nás se vždy každý sejde, což se potvrdilo i dnes. Domácí si v plné sestavě vytvořili mnoho šancí a první poločas mohl skončit větším rozdílem, ale za stavu 2:0 jsme 2x trefili tyč a mohl to být úplně jiný zápas. Bohužel se tak nestalo a druhý poločas byla otázka času, kdy dáme buď kontaktní ​branku nebo dostaneme další a už bude po zápase. Bohužel se stala druhá situace a domácí po několika šancích vstřelili branku a my hru otevřeli úplně. Nakonec jsme alespoň vstřelili čestnou branku, kterou jsme si myslím zasloužili."



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - M. Staněk [-] (46. T. Roubík [-] ) , R. Sattler [-] , P. Sajner [-] , L. Roubík [-] , J. Melč [-] , L. Kapoun [-] , M. Rosa [-] (67. J. Borský [-] ) , J. Grill [-] , T. Čuda [-] , M. Bradáč [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] , L. Krůta [-] , L. Řepka [-] - M. Medřický [-] , M. Šutera [-] , V. Hamouz [-] , J. Paseka [-] (37. M. Hájek [-] ) , M. Chládek [-] (46. M. Bagi [-] ) - J. Jelínek [-] (77. P. Ledvinka [-] )

Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.