Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice těsně zvítězila v Lišanech


Branky


0

Lišany - Jesenice, hrající klidný střed tabulky, zajížděla na hřiště Lišan, kterým se v posledních zápasech příliš nedaří. V předešlém kole nedokázaly porazit Kroučovou, kdežto soupeř z Jesenice vyhrál nad Olympií. Lišany ani v tomto zápase nedokázaly bodovat a tři body tak putovaly do Jesenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodinovka bohatá na góly

Do utkání vstoupili lépe hosté, když ve 4' otevřel gólový účet zápasu Pfejfer - 0:1. Domácí přispěchali s dvojitou odpovědí! Nejprve v 15' vyrovnal Žalud a minutu po něm strhl vedení na stranu svého týmu Paseka - 2:1. Poslední gólové slovo měl vyrovnávající Mutinský - 2:2.

Na Jeníčka se mohou v Jesenici spolehnout

Za nerozhodného stavu vstupovaly oba celky do druhé půle. Úvodní branka druhého dějství padla po hodině hry, když se prosadil hostující Kotek - 2:3. Domácím se podařilo v 74' srovnat zásluhou Minaříka - 3:3. Minutu poté se ale prosadil Jeníček, který tak dal zápasu konečnou podobu a zajistil tak svému týmu zisk tří bodů - 3:4.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - R. Žalud [-] , H. Minařík [-] , M. Medřický [-] - V. Hamouz [-] , J. Jelínek [-] , M. Chládek [-] (65. L. Krůta [-] ) , J. Hamouz [-] (71. M. Hájek [-] ) , J. Paseka [-] , M. Šutera [-] - P. Ledvinka [-] (46. L. Řepka [-] ) -

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - D. Brda [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , J. John [-] , F. Horvát [-] (86. D. Kapoun [-] ) , J. Pfejfer [-] (61. S. Tesař [-] ) , P. Altman [-] (85. M. Kohout [-] ) , J. Mutínský [-] , P. John [-] , V. Fiala [-]

ŽK: 88. J. Jelínek - 44. P. Kotek , 67. F. Horvát , 76. V. Fiala , 88. D. Brda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.