Kolešovice vezou bod ze Zavidova


Branky


0

Zavidov - Rezerva Zavidova hrající klidný střed tabulky přivítala na svém hřišti Kolešovice. Oba týmy dotáhly minulé kolo do penaltového rozstřelu, který vyhrály. Jinak tomu nebylo ani v tomto zápase, ale zvítězit mohl jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od vápna k vápnu

Od začátku utkání nebyl vidět příliš pohledný fotbal. Hrálo se převážně mezi vápny a příchozí diváci se žádného gólu nedočkali. Po půl hodině hry se srazil domácí gólman Štiller s útočícím hráčem a musel být vystřídán.

Góly v závěru utkání

Ve druhém poločase se dostávali domácí do více šancí, ale buď je zradilo vlastní zakončení nebo ztroskotali na dobře chytajícím Herinkovi, který držel svůj tým nad vodou.

 

Góly přišly v samotném závěru utkání. V 87' se k míči dostala stálice zavidovského fotbalu Čech st. a ranou pod horní tyč překonal bezmocného Herinka - 1:0. Domácí ale nezvládli vítězství udržet a hned po dvou minutách inkasovali. Kolešovice měly příležitost trestného kopu, kterého se zhostil Vician na výbornou a přesnou střelou nedal Krausovi šanci - 1:1.

2 body zůstaly v Zavidově

Minulý zápas dotáhly oba týmy do penaltového rozstřelu, ale nyní mohl vyhrát jen jeden. Tím šťastnějším byla nakonec rezerva Zavidova, která si připisuje 2 body. Pro hosty zisk jednoho bodu není jistě zklamáním.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech st.: ,,Dnes jsme chtěli vyhrát a posunout se v tabulce. Bohužel naše hra tomu neodpovídala, byl to hlavně v prvním poločase hodně nudný fotbal od vápna k vápnu. Druhý poločas byl lepší, ale zase zakončení bylo nulové. Hosty podržel jejich gólman, který několika dobrými zákroky nám znemožnil skórovat. Góly padly až v posledních minutách zápasu, kdy nejdříve P. Čech st. prostřelil střelou pod horní tyč hostující brankáře. Bohužel vedení se nám nepovedlo udržet, hned za dvě minuty hosté srovnali po trestném kopu a přesné střele J. Viciána. Penalty už jsou loterie, hosté neproměnili a my ano. Důležité dva body v tabulce."




Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] (36. A. Kraus [-] ) - D. Devera [-] , P. Vitner [-] , Z. Šmíd [-] (78. L. Plincner [-] ) , P. Faigl [-] , M. Skoupý [-] (67. M. Zuda [-] ) , P. Čech st. [-] , M. Vrubel [-] (58. R. Štiller [-] ) , P. Liprt [-] , P. Pešek [-] , J. Knor [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Polánek [-] , O. Ridzoň [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , P. Matějovský [-] , T. Luksch [-]

ŽK: 24. Z. Šmíd .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: KUČERA Jiří - SEDLÁČEK Petr, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.