Berani těsně přehráli Lány


Branky


2. Z. Eichler , 16. L. Mácha (p.) , 33. Z. Eichler - 34. P. Rajgl , 77. T. Kosár
0

Senomaty - Souboj sousedů ze spodní části tabulky nabídlo 20. kolo II. třídy. Aby se domácí na soupeře z Lán dotáhli, potřebovali plně bodovat. To se jim také povedlo a připisují si důležité 3 body v souboji o setrvání v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Beranů

Do utkání doslova vlétly domácí Senomaty a hned ve 2' otevřel skóre Eichler, který se dostal po průniku k odraženému balonu a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Krátce po čtvrthodině hry měli domácí příležitost pokutového kopu, ke kterému se postavil Mácha. Z penaltového puntíku ho Novák výborně vychytal, ale při následné Máchovo dorážce byl už bez šance - 2:0. Na druhé straně byl obdobný penaltový zákrok, ale píšťalka sudího tentokrát zůstala němá, což se hostujícímu týmu pochopitelně nelíbilo.

 

Senomaty byly nadále aktivnější a po průniku ze 33' jejich vedení navýšil druhou trefou v zápase Eichler - 3:0. Hostující hráči nic nevzdali a přispěchali s bleskovou odpovědí! Po centru se prosadil Rajgl a držel tak naděje svého týmu nad vodou - 3:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

 

Lánská snaha na body nestačila

Druhý poločas nabídl trochu jiný obraz hry než ten první. Byly to Lány, které si vytvářeli postupem času tlak, ale nedokázaly se do dobře koncentrované defenzivy soupeře dostat. Domácí celek hrozil jen z protiútoků. V 77' se tlak hostů přetavil v gólovou odměnu, kterou zaznamenal Kosár - 3:2. Toto snížení bylo také tím posledním, co se v utkání stalo a hosté tak odjíždějí ze Senomat s prázdnou.

 


Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar: ,,Tradičně dobrý vstup do zápasu, aktivita, soupeře jsme přehrávali. Bohužel druhou půli jsme Lány kontaktním gólem vrátili do zápasu a o výsledek se ještě báli."

SK Lány
Jakub Matějka: ,,Zápas se nám nepovedl, obzvláště start nám utekl, a to nám i utkání prohrálo. Hořela nám obrana, v úvodní minutě jsme prohrávali 1:0. Vzápětí z naší obranné hrubky, kdy jsme nedokázali míč dostat ven z našeho vápna, musel jít Krátký rizikovým zákrokem a také těžko posuzovatelným do souboje. Rozhodčí bohužel zapískal penaltu. Novák nás podržel, ale u dorážky jsme byli později - 2:0. O to horší, že stejný zákrok nebyl odpískán v šestnáctce domácích. Humr byl faulován obdobně, ale posouzeno bylo jinak. Do poločasu se odcházelo za stavu 3:1 pro Senomaty. Druhý poločas byl v našem podání malinko bojovnější a bylo znát, že jsme výsledek chtěli ještě upravit. Byli jsme velmi často před branou domácích, z mnoha standardních situací se nám ale nepodařilo propasírovat míč do branky, proto jsme odcházeli do kabin za konečného stavu 3:2. Bohužel, musíme si sáhnout na vlastní svědomí, protože jsme tento zápas prohráli vlastní vinou."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , R. Hůla [-] , J. Vávra [-] , M. Palkoska [-] (55. A. Polcar [-] ) , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , Z. Eichler [8.0] (85. M. Sailer [-] ) , O. Havel [-] , F. Štědronský [-] , R. Trešl [-] (70. D. Hůla [-] )


ŽK: 75. A. Polcar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brda Jan - ŠMÍD Rudolf, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.