FOTO: Šlágr kola musely rozhodovat penalty


0

Kněževes - V Kněževsi se sešla opět početná divácká kulisa, která byla svědkem šlágru 20. kola II. třídy. Dalo se čekat vyrovnané utkání, což se také nakonec potvrdilo. O vítězi zápasu se rozhodovalo až v penaltové loterii, ve které uspěl domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v první půli!

Tento zápas by se dal jednoznačně posoudit jako šlágr kola a odpovídala tomu také návštěvnost. Příchozí diváci nečekali na úvodní branku zápasu vůbec dlouho. Již v 6' otevřel gólový účet hostující Majba a poslal svůj celek do vedení - 0:1. Další gól přišel čtyři minuty poté, když vedení navýšil kapitán Hlavsa - 0:2. Po druhé brance se utkání uklidnilo a hra se vyrovnala.

 

Po půl hodině hry si vzali slovo také domácí, konkrétně to byl Krejčí, který snížil - 1:2. Gólové hody pokračovaly a ve 37' udeřilo na druhé straně, když vedení Olešné navýšil Telvák - 1:3. Tentýž hráč se prosadil po šesti minutách a Olešná vedla o tři branky - 1:4. Domácí gól nesrazil na kolena a s odpovědí přišli hned v následující minutě, když gólem do šatny uzavřel poločasové skóre Večeřa - 2:4.

Krejčí zachránil remízu

Do druhé půle udělal Kněževes jednu změnu v sestavě, hosté vyběhli na hřiště ve stejném složení. Na první branku druhého poločasu se nečekalo dlouho. Ve 48' si vzal slovo Krejčí a svým druhým zásahem snížil - 3:4.

 

V 50' přišla velká nepříjemnost pro hosty, když musel střídat gólman Fiedler. Krejči si vzal slovo i potřetí a to v 56', když dokonal svůj hattrick - 4:4. V zápase se diváci dalšího gólu nedočkali a utkání tak dospělo k pokutovým kopům.

V penaltové loterii zvítězila Kněževes

Penaltový rozstřel je buď a nebo. Více štěstí bylo na straně domácích, kteří tak vybojovali dva body. Olešná si odvezla bod jeden.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Večěřa [-] , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-] (46. T. Sejpka [-] ) , P. Čihař [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] (50. R. Zadák [-] ) - L. Majba [-] , P. Telvák [-] (75. D. Kříž [-] ) , J. Procházka [-] , M. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , K. Ivančík [-] , J. Karas [-] , R. Polášek [-] , T. Procházka [-]

ŽK: 64. P. Kollár - 72. P. Telvák , 76. K. Ivančík , 80. T. Vodrážka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠIPOŠ Jan, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.